Croaziere, Idei de vacanta.

MSC Lirica – expresie a elegantei italiene

600X325_MSC Lirica

MSC Lirica este vasul de croaziera care promite confortul  unei croaziere intr-o atmosfera traditionala si eleganta. Daca va doriti ambianta relaxata a unui resort  opulent, vasul de croaziera MSC Lirica este alegerea ideala. Caldura ospitalitatii mediteraneene va va face sa va simtiti minunat, iar toate facilitatile de pe vas vor face sejurul dumneavoastra relaxant!

Drumul pana la destinatia aleasa va fi o calatorie in lumea elegantei absolute. Flota de lux MSC Cruises este renumita in intreaga lume pentru atentia la detalii si eleganta italiana desavarsita.

Pub_Lord_Nelson1 Beverly-Hills-Bar
Beverly Hills Bar                                                 Lord Nelson Pub

MSC Lirica este un loc cosmopolit, fapt reflectat de prezenta a doua dintre cele mai populare spatii amenajate la bord: barul in stil american – Beverly Hills Bar si primitorul bar englezesc Lord Nelson Pub. Va veti  bucura de excelentele preparate din bucataria internationala servite in restaurante elegante. Va puteti relaxa in Lirica Health Centre: puteti incerca tratamentele de infrumusetare si spa in timp ce priviti intinderea magnifica a oceanului prin ferestrele inalte de la podea pana in tavan.

spa2_600Lirica Health Centre

O croaziera e cea mai buna cale de a privi peisajele si asculta sunetele lumii. MSC Lirica este locul ideal pentru familii si pentru cei aflati pentru prima data intr-o croaziera, datorita dimensiunilor sale medii si atmosferei primitoare. Alegeti unul din itinerariile speciale La Spezia – Marsilia – Tunis – Valetta – Trapani – Civitavecchia – La Spezia si MSC Lirica va va purta 7 nopti intr-o croaziera de neuitat cu doar 449€/persoana, doar prin Paralela45!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.