Alin Burcea.

Minivacanţele, soluţie antistres!

De un an de zile suntem în criză economică! Cu un guvern care nu a luat nicio măsură, cu trei guverne schimbate într-o lună, cu o radicalizare exagerată a românilor în această campanie (de autodistrugere) prezidenţială – toate acestea i-au înnebunit şi îi înnebunesc pe români, în fiecare zi! Credite, grija zilei de mâine, ameninţările F.M.I. – toate acestea sunt prea mult pentru noi, cetăţenii acestei ţări.

În plus, ca să ne fie zilele tot mai negre, a mai apărut şi această strategie de marketing farmaceutic, numită “gripa nouă” (adică, nouă, celor care vindem Tammyflu şi vaccinuri, nu vouă, care le plătiţi), care se va sfârşi, evident, o dată cu stocul de medicamente! Nu degeaba vaccinarea începe între cele două tururi de scrutin…

Trebuie să luptăm împotriva stresului cotidian, dar cum? Eu, şi toţi agenţii de turism din România, vă propunem singura soluţie reală – o vacanţă! Poate o minivacanţă – v-am pregătit o minivacanţă de 1 Decembrie, un weekend de Sfântul Nicolae, urmează Revelionul, apoi perioada de schi!

Ziua de 1 Decembrie cade marţi, evident toţi românii vor face “punte” şi vor “lega” o minivacanţă de 5 zile. Unde? La Praga – 199 euro, 4 zile (avion, hotel, taxe), la Bansko (2 nopţi – 65 euro) sau la o vilă la Predeal, cu 100 euro/persoană/5 zile.

Praga Viena

Ce să faceţi de Moş Nicolae? Păi, aţi putea merge la Viena, sau la Budapesta, sau la Praga, sau, de ce nu, într-o pensiune frumoasă la Bran.

Oriunde, numai să nu mai auzim de criza economică, de gripa nouă, de F.M.I. sau de guvernele… săptămânale, ale campaniei prezidenţiale.

Noi, agenţii de turism, vă recomandăm “panaceul universal” antistres: luaţi-vă o vacanţă! Oferte sunt pentru toate buzunarele!

Alin Burcea, noiembrie 2009

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.