De ce Paralela45.

La final de sezon numaram premiile si ne distram in stilul Paralela45

Ambitia + devotamentul colegilor = turisti fericiti si vacante de neuitat. Congresul anual Paralela45, 14-16 octombrie 2016

Toamna este cel mai minunat la munte. Recitalul culorilor pastelate scoate la iveala privelisti ametitoare numai bune pentru pasinatii de fotografie si amatorii de plimbari. O „ieseala” la munte se poate dovedi exact ceea ce aveam nevoie atunci cand Bucurestiul devine din ce in ce mai aglomerat si posomorat, ca urmare a zilelor fara sfarsit de ploaie, vant si ceata apasatoare si a sezonului aglomerat. Toamna la munte este vindecatoare pentru trup si suflet si te pregateste pentru iarna ce urmeaza. Asa ca vineri de dimineata, dornici si noi, cei din Paralela de o escapada la munte am pornit spre Predeal pentru Congresul anual Paralela45, intalnirea pe care o facem an de an, la final de sezon, cand in turism nu se numara bobocii, ci rezultatele si premiile.

Marketingul a fost mai harnic, si vineri, la ora 06:00 deja parasea Bucurestiul care la acea ora s-a dovedit a fi un oras foarte prietenos – nu era aglomerat deloc, stateai o singura data la semafor, metroul nu era plin, iar o cafea savurata in fata Parcului Herastrau este parca mult mai aromata. Chiar si drumul pe Valea Prahovei a fost perfect. Nu aglomeratie la Comarnic, fara frana de mana trasa pe serpentinele de la Posada, nu turisti pe trecerile de pietoni din Sinaia sau la popasul cu maruntisuri dintre Sinaia si Busteni. Asa ca la ora 08:30, Mariana, Florin si Alina s-au apucat de treaba, astfel incat la ora pranzului, cand urmau sa soseasca colegii, toate materialele sa fie aranjate pe scaunele din sala de conferinte. Dupa patru ore sortat materiale, aranjat pungile, format mapele, montat roll-up-urile, bannerele, trei oameni obositi cam asa arata… 🙂

20161014_133008 20161014_132840

La ora 12:00 autocarele au inceput sa parcheza in fata Hotelului Rozmarin din Predeal, unde timp de trei zile, vom socializa, ne vom revedea cu colegii din tara, vom vedea cum a fost sezonul de vara 2016, unii dintre noi vor lua si premii pentru vanzarile realizare si, bineinteles, seara ne vom distra. A fost si momentul ideal pentru a anunta noul slogan pe care Paralela 45 ol va folosi in sezonul urmator – „agentia ta de incredere”. Asta pentru ca suntem seriosi, am demonstrat in cei peste 26 de ani ca turistii multumiti fac diferenta, avand experienta si prezentand programe de calitate.
Dupa masa de pranz, in jurul orei 14:00, au inceput atelierele de training si discutii. De la modalitati de ofertare in vanzare, la modul in care poti atrage o companie sa lucreze cu tine pe corporate, de la problemele pe care le-au avut francizele Paralela45, la facturile trimise la contabilitate, de la programele special concepute de departamentul productie, la un trainind de Dertour. Seara se apropia, iar restaurantul hotelului a imbracat haine de sarbatoare. Formatia de muzica populara facea ultimele repetitii, DJ-ul isi instala boxele, platanele si luminile. La ora opt seara toata lumea a fost prezenta la focul de tabara, incalzindu-se cu o tuica fiarta de pruna de Prahova, mici rumeniti, suculita, branza de burduf si un pahar de vin rosu. Dupa putin frig, petrecerea s-a mutat inauntru, deoarece frigul intepator de afara anunta o noapte lunga, cu hore traditionale, in pasi saltati la sarbe, nu inainte de a gusta din bucate si vinul ghiurghiuliu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziua de sambata a inceput cu prezentarea produselor de toamna-iarna, a frumoaselor circuite, prezentate de Ondina, a turimului intern si a litoralului burgaresc, produse care in vara 2016 au inregistrat cresteri la Tony in departamente. A urmat prezentarea invitatei noastre din Dubai, Tanja, care a prezentat principalele atuuri ale acestei destinatii tot mai iubite de turistii romani, dornici de relaxare la caldura, lansand in urma frigul de acasa. Corina ne-a captivat cu frumusetea insulei Gran Canaria, Razvan ne-a impartasit din experienta lui in croaziera, Andreea ne-a prezentat hotelurile elegante din Cipru, ca o alternativa pentru turistii dornici de relaxare de 5* in Antalya. Analiza financiara a Valentinei si analiza gradului de ocupare pe chartere a Ondinei au captat atentia tuturor, mai ales ca unii dintre noi au luat si premii pentru performante, pentru implicare si devotament. Bravo, dragi colegi, pentru rezultatele frumoase pe care le-ati obtinut anul acesta, pentru munca in echipa si ambitia de care ati dat dovada. Agentiile care anul trecut nu au avut niste cresteri spectaculoase, anul acesta au depasit asteptarile. Ambitie si devotament = turisti fericiti si vacante de neuitat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupa o zi plina de cifre, trebuia si putina distractie. Seara a debutat cu o sedinta foto de grup, urmand cateva ore de distractie, dans si bucate special alese de colegul nostru Relu, caruia ii multumim.
A doua zi de dimineata a fost destul de greu cu trezitul, dar la ora 10 s-a facut prezenta la sala de conferinte, asa ca toata lumea a fost la concluzii si la asteptarile fiecaruia de la sezonul 2017.
Multumim tuturo pentru cuvintele frumoase si sa te bucuram impreuna si la anul de realizari. Ne vedem in toamna 2017. Pana atunci, spor si turisti multi si multumiti.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.