Idei de vacanta.

Kefalonia – Afrodita Mării Ionice

Locul de origine al bunicului lui Ion Luca Caragiale, despre insula Kefalonia se spune că ar fi cea mai frumoasă din Marea Ionică. Cu peisaje și specii de animale unice, iată câteva sugestii pentru vacanța ta perfectă, în Kefalonia.

Melissani este un lac subteran ce nu a fost descoperit abia în anul 1951, când o explozie a făcut acoperișull să cedeze. Ca urmare, în tavanul peșterii a rămas o gaură uriașă. Odată ajuns acolo, te vei urca într-o barcă, iar văslașul te va plimba prin apele turcoaz. De altfel, îți poți alege o melodie, lucru ce va transforma aceasta plimbare într-una cu totul specială.

Peșterile Drogarati se situează la 120de metri deasupra nivelului mării și au o adâncime de aproximativ 95 metri. Cavernele au mai mult de 150 de milioane de ani vechime. Având în vedere că dinozaurii au existat acum 65 milioane de ani, vei fi cu siguranță impresionat.

Între ora 9:00 și 11:00, pe plaja din golful orașului Argostoli, țestoasele Loggerhead patrulează plajele golfului, așteptând să le lase peștele care nu a fost vândut, cu o zi înainte. Le poți admira de la câțiva cm distanță în habitatul lor natural, experiență ce poate fi catalogată ca fiind unică.

În timp ce îți faci bagajul, noi ne ocupăm să ai parte de un sejur potrivit nevoilor tale.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.