Idei de vacanta, Maldive.

INEDIT! Prima filmare din Maldive facuta de un agent Paralela 45

Dragi prieteni,

Colegul nostru de la departamentul ticketing, Johnny Panfil, a fost in Maldive pentru a pune la punct toate detaliile. Sfarsitul de an se apropie! Cum facem de fiecare data, noi, cei de la Paralela 45 verificam pentru dumneavoastra toate locatiile. De aceasta data am fost in Maldive. Revelionul in Maldive este tot mai aproape.
Imaginile sunt fantastice!
Johnny a reusit sa faca cateva sedinte de scufundari pentru a va arata dumneavoastra viata subacvatica. Apa limpede, de un turcoaz electric, pestisori colorati, un resort superb se zareste in zare.
“Nu cred ca va pot descrie in cuvinte reactiile mele cand am pasit prima data pe aceste insule. Am fost fascinat. Incepand cu camera de hotel, serviciile sunt excelente, oamenii primitori si zambitori. Cred ca ar face orice ca sa te simti bine. Plaja… Sa pasesti descult pe nisipul fin in lumina diminetii, sa privesti soarele care isi scalda razele in apele cristaline, sa simti adierea usoara a vantului printre palmierii gigantici… Este o senzatie pe care o traiesti, probabil o data in viata! Si, bineinteles, sedintele de scufundari pe care le-am facut au intregit acest tablou. Sa filmezi viata subacvatica. Sa vezi pestisorii colorati, care inoata pe langa tine nestingheriti. Sunt niste senzatii unice pe care le-am trait in Maldive. In filmutel o sa vedeti si un peste negru, cu corp alungit si un bot foarte lung. Acela este pestele morena. Cand ne pregateam sa inchidem camera si sa iesim la suprafata, am zarit langa niste pietroaie ceva negru. Am crezut la inceput ca este un sarpe. Dar nu, era morena, un peste negru, mare si cam urat. Statea aproape de vizuina lui. Urmariti imaginile si nu va ganditi la alte variante pentru Revelion. Alegeti Maldive. Odata in viata oricine merita sa fie rasfatat.” Johnny Panfil.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.