Idei de vacanta, Mauritius, Revelion.

INEDIT! Charterul de Revelion in Mauritius REVINE!

Dragi prieteni,

Stim ca in aceasta perioada va faceti planuri de vacanta, faceti lista pentru concediu, bagajul va ocupa destul de mult timp, dar plaja, distractia si relaxarea vor fi cuvintele de ordine ale acestei veri. Probabil nu va sta gandul la o alta vacanta pentru sfarsitul de an acum, dar charterul de Revelion in Mauritius are tarife Early Booking pana pe 15 septembrie!

Cum facem de fiecare data, noi, cei de la Paralela 45 verificam pentru dumneavoastra toate locatiile. De aceasta data colega noastra Denisa Camilar ne va prezenta pe scurt, cu toate ca a fost destul de greu pentru ea, senzatiile traite in Insula din Paradis. Denisa a insotit turistii nostri in anul 2013 de Revelion in Mauritius. Imaginile sunt fantastice! Vom face o incursiune in Paradis. O experienta autentica si neprelucrata in cateva filmulete marca Paralela 45.

„Imi este destul de greu sa gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie aceasta experienta. De un singur lucru sunt sigura – stiu cum ar trebui sa arate Raiul, care sunt imaginile, sentimentele si senzatiile pe care le poate avea cineva ajungand intr-un loc atat de frumos…  Plantatii de trestie de zahar cat vezi cu ochii, soare puternic, ape turcoaz, plaje cu palmieri si nisip alb-galbui, vegetatie luxurianta, explozie de culori in hainele localnicilor, o senzatie generala de liniste si pace, oamnei zambitori si amabili, un rom incredibil de bun, hoteluri elegante… aceste sunt dost cateva elemente definitorii ale acestei insule. Acum in luna iunie in Mauritius este iarna acum. Dar in lunile decembrie – februarie la ei vine vara, este cald, temperaturile maxime ajungand pana la 35 de grade ziua si 28-30 de grade noaptea. O vacanta la sfarsit de an este  aproape insuficienta pentru a te bucura de toate frumusetile acestei insule. Este un loc de unde te intorci fericit pe viata!”  Denisa Camilar

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.