Redescopera Romania.

Începe a doua excursie Redescoperă România

Campania Redescoperă România continuă cu cea de-a doua excursie  în Bucovina şi Maramureş, unde o echipă record de 24 de persoane, va lua parte la tradiţiile de Paşte. Proiectul Petrom susţinut  de Dacia, BCR, Romtelecom, Paralela45 şi Muzeul Naţional al Ţăranului  Român  îşi propune să promoveze ce este mai frumos, autentic şi actual din experienţa vizitării României.

Oricine se poate alătura echipei Redescoperă România pe măsura ce membrii acesteia vizitează obiectivele propuse! Ne propunem să adăugăm alte sute de puncte de interes pe harta pe care o puteţi vedea pe www.redescoperaromania.ro sau o puteţi accesa prin aplicaţiile de Android sau  iPhone dedicate.

Fiecare excursie inseamnă mii de fotografii, filme şi povestiri din locurile vizitate, transmise în direct de pe traseu, discutii şi zeci de obiective noi adăugate pe hartă.

Nu ratăm în excursia aceasta plimbarea cu Mocăniţa pe Valea Vaserului, nici Cimitirul Vesel de la Săpânţa, cea mai veche biserică de lemn din Maramureş  sau Memorialul de la Sighet. Asistăm la pregătirile de Paşte din nordul ţării, la încondeiatul ouălor, participăm la Înviere dar şi la obiceiul Udătoriului din satul maramureşean Surdeşti.

Fiţi alături de echipa Redescoperă România în timpul excursiei şi nu uitaţi să ne sugeraţi locuri ce merită vizitate pe traseul nostru. Vă vom ţine la curent prin Bobby Voicu, pe reţelele sociale ale Petrom, Facebook sau Twitter ( #dinromania) sau pe blogul călătoriilor disponibil pe site.

Redescoperă România 2011 este un proiect Petrom, împreună cu BCR,DaciaRomtelecomParalela 45 şi Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.