Grecia, Idei de vacanta, Italia, Spania.

Hai sa ne gandim la vacanta de vara!

Ati tot rascolit internetul pentru cele mai bune oferte, ati tot citit blogurile de vacanta, ati intrebat si prietenii pe unde au mai umblat in anii trecuti. Inca nu v-ati hotarat inca unde sa plecati, cu toate ca vacanta se apropie… Avem pentru voi cinci destinatii perfecte, cu hoteluri verificate in Kos, Mykonos, Santorini din Grecia, Costa Blanca din Spania si Rimini din Italia. Gasiti mai jos cateva lucruri inedite pentru fiecare dintre ele.

Kos – Insula lui Hipocrate, parintele medicinei moderne

O combinatie unica de munte si mare, Kos este un tarm fara sfarsit cu peisaje remarcabile, hoteluri noi, foarte bune si o multime de activitati care sa va tina ocupati in timpul vacantei. Plajele sunt in toate formele si marimile, de la plaje lungi cu nisip alb si fin,  la plaje situate in golfuri ascunse. In interiorul insulei, sate cu case albe se revarsa pe dealuri printre pajistile cu flori salbatice. Apoi mai este Muntele Dikeos ale carui pante sunt presarate cu paduri de pini si, bineinteles, faimosul copac al lui Hipocrate se afla in fata Castelului Cavalerilor, in centrul orasului Kos. Este un copac  urias, cu un perimetru de 12 m si este cosiderat ca fiind cel mai mare din Europa. Localnicii pretind ca a fost plantat de Hipocrate care obisnuia sa predea sub umbra lui.

kos kos_greece kos1 kos2

Charterul spre Kos pleaca in vara 2015 in fiecare zi de miercuri in perioada 17.06-09.09.2015.

 

Mykonos – care nu doarme niciodata

Mykonos este foarte des comparata cu Insula Ibiza, datorita atmosferei speciale si a distractiei nocturne. Se spune ca viata de noapte din insula este cea mai sofisticata din toata Grecia. Cu plaje unde te duci nu neaparat pentru a te bronza, ci pentru a dansa si socializa, insula Mykonos se afla in topul destinatiilor de vacanta din Europa pentru cei mai petrecareti dintre petrecareti. Barurile, restaurantele, cluburile, discotecile sunt inundate de turisti de la apusul soarelui pana dimineata.
Cluburile si barurile sunt cele care au dus faima locului in intreaga lume. Daca doresti sa dansezi pana in zori, pe ritmurile unor DJ-ei celebri, intr-o atmosfera animata de dansatori profesionisti nu ratati Paradise Club de pe plaja Paradise, Cavo Paradise, cel mai vechi club de pe insula.

DSC_0372 IMG_5174 IMG_5256 IMG_5343

Mai mult decat o Ibiza greceasca, Mykonos  este o insula superba, care nu doarme! Iar charterul spre Mykonos de la Paralela 45 nu trebuie ratat de petrecareti. Pleaca in fiecare zi de miercuri in perioada 17.06 – 09.09.2015.

 

Santorini – taramul de unde porneste mitul Atlantidei

Insula Santorini este celebra si in cartile lui Jules Verne „ 20.000 de leghe sub mare” si „ Insula misterioasa”,-  unde echipajul capitanului Nemo admirau eruptiile vulcanice de pe insula. Peisaje vulcanice, atmosfera cosmopolita, apusurile de soare impresionante, apa marii de un albastru intens, sunt doar cateva dintre motivele care fac din Santorini cea mai populara destinatie de vacanta in Grecia!

Iar satele din Santorini sunt considerate a fi printre cele mai frumoase sate din insulele grecesti si cele mai frumoase plaje din Marea Mediterana. Cea mai pitoreasca este plaja Rosie – Red beach -, renumita datorita nisipului rosiatic si a stancilor vulcanice de culoare neagra si rosie care o inconjoara. Iar cele mai populare sunt plajele din Perissa, Kamari sau Perivolos.

IMG_5473 IMG_5483 Santorini hotel Belvedere santorini

Aceste plaje fantastice le puteti vedea vara aceasta doar cu Paralela 45 in perioada 14.06 – 27.09.2015 cu charterul spre Santorini.

 

Costa Blanca – o destinatie de senzatie in Spania

Plajele din Costa Blanca sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune din Spania. Animate, linistite sau isolate, plajele sunt intinse, late, cu nisip fin si intrare lina in marea atat de limpede de aceea foarte multe au fost premiate cu Blue Flag si White Flag! Printre cele mai cunoscute si importante statiuni de pe Costa Blanca se numara Benidorm, Calpe si Albir. Benidorm este statiunea care se diferentiaza, fiind cea mai importanta si dezvoltata din punct de vedere turistic. Este o statiune care nu doarme niciodata. Se prezinta ca un mic Manhattan, cu hoteluri si cladiri de locuit sau de birouri care parca se ridica pana la cer si este un amestec de nou si vechi menit sa incante orice tip de client: fie ca doreste o experienta linistita prin zona veche a orasului si in zona Poniente sau cauta distractie in zona Levante, intinsa de-a lungul tarmului cu zeci de restaurante, baruri de tapas, discoteci, terase.

IMG_0713 IMG_1208 IMG_1272 IMG_1314

Fie ca vreti distractie si aventura sau liniste si relaxare, Paralela 45 are cele mai bune oferte pentru o vacanta pe care cu siguranta v-o veti aminti in Costa Blanca in perioada 14.06 – 06.09.2015.

 

Rimini – distractie si relaxare la malul Marii Adriatice

Statiunea Rimini se incadreaza in randul celor mai putin pretentioase din Italia. Te poti bucura de liniste, mare, plaje scaldate de soare si de urmele civilizatiei romane. Orasul Rimini este o asezare ce dateaza de peste 2000 de ani, din vremea Imperiului Roman. Are peste 15 kilometri de plaje, iar sezonul potrivit pentru a merge la plaja este din iunie pana in septembrie. Amatorii sporturilor pe plaja au la dispozitie multe locuri de distractie; familiile cu copii vor gasi in aici multe hoteluri cu activitari pentru cei mici si locuri de joaca. Iara daca esti in cautare de distractie, club Paradiso este una dintre cele mai populare locuri din regiune. Baruri si discoteci sunt peste tot, iar petrecerile de la malul marii incing atmosfera pana dimineata.

IMG_5878 copy IMG_5904 IMG_5908 IMG_5920

Daca va doriti o vacanta relaxanta pe plajele din Rimini, nu uitati ca Paralela 45 are sejururi in perioada 19.06-04.09.2015.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.