Croaziere, Idei de vacanta.

Freestyle Cruising by Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line este cunoscuta in special datorita conceptului Freestyle. Aveti posibilitatea sa luati masa asa cum doriti, puteti sa alegeti dintr-o multitudine de restaurante si sa decideti si in privinta tinutei. Imbinand traditionalul cu inovatia si decorurile clasice cu cele extravagante, NCL pune la dispozitia pasagerilor spatii generoase pentru distractie si relaxare, cu scopul ca acestia sa se simta bina intr-o vacanta comuna, fie ca este vorba de turisti care calatoresc singuri, cupluri romantice sau familii cu copii.

Calatoriti intr-o croaziera a contrastelor  si descoperiti ce inseamna acest concept marca NCL.

Freestyle Dining. Uitati de reguli, pe vasele NCL mancati oricand si oriunde doriti, in compania prietenilor sau doar a persoanei iubite. Puteti alege sa serviti masa in fiecare zi intr-un alt restaurant, pe vasele NCL existand pana la 28 de restaurante diferite, sau in propria cabina. Si in privinta vestimentatiei aveti libertate deplina, in niciun restaurant nefiind impus dress code-ul.
NCL1

Freestyle Accommodation. Puteti alege dintr-un numar de 38 de categorii diferite de cabine, de la confortabilele studiouri interioare cu tarif redus pentru ocupare in regim single pana la luxoasele suite situate in „The Haven”.
NCL2

Freestyle Family. Facilitatile oferite familistilor incep cu reduceri considerabile: copiii sub 2 ani platesc doar taxele portuare, iar copiii intre 2 si 17 ani beneficiaza de reduceri foarte mari. Dar si oferta de cazare este adaptata la nevoile familiilor, existand atat cabine interconectate, cat si cabine care pot gazdui pana la cinci persoane.
NCL3

Freestyle Wellness. Programe de sanatate si frumusete, experiente wellness de prima clasa in Mandara Spa – unul dintre cele mai luxoase spa-uri din lume.
NCL4

Freestyle Activities. Distractie fara limite: spectacole de teatru, seri romantice in Piano Bar, bauturi exotice in cele 22 de baruri cu atmosfera si tematica diferite. Nenumarate moduri de petrecere a timpului liber: piscine, jacuzzi, terenuri de tenis, baschet, golf, perete pentru catarat, aqua park pe Norwegian Epic si Breakaway, piste pentru bowling, console Wii. Programe special create pentru copii si adolescenti: piscine si minicluburi pentru copii – Guppies, pentru copii intre 6 luni si 2 ani; Turtles, copii intre 3 si 5 ani; Seals, copii intre 6 si 9 ani.
NCL5

Freestyle Shore Excursions. Se viziteaza mai mult de 150 de porturi de pe 5 continente – din Alaska si Hawaii pana in Caraibe si Europa.
NCL6

De toate aceste facilitati puteti beneficia daca alegeti o croaziera de 7 nopti in Mediterana de Vest la bordul Norwegian Epic cu preturi incepand de la 1198€/ persoana. Puteti vedea Italia, Franta si Spania numai cu Paralela45.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.