Paralela 45 Events.

Fă din vacanța ta o poveste frumoasă.

Acesta este îndemnul și în același timp scopul nostru permanent – unul din motivele pentru care Paralela 45 este pentru al patrulea an consecutiv desemnată ca fiind cea mai de încredere agenție de turism din România (Reader’s Digest – Trusted Brands 2012).

Astfel azi, 19 iulie, Paralela 45, prin domnul Alin Burcea, a particiapat la un dialog despre drepturile consumatorilor în ceea ce privește călătoriile în Uniunea Europeană, discuțiile fiind parte a campaniei Uniunii Europene pentru informarea consumatorilor din România „E dreptul tău! Acționează!”. Scopurile principale ale întâlnirii au fost discutarea drepturilor consumatorilor pe piața serviciilor de turism și a transportului aerian de călători, promovarea dialogului între companii și organizații guvernamentale și nonguvernamentale pentru protecția consumatorului precum și implicarea comunității de afaceri în sprijinirea drepturilor consumatorilor.

Primesc consumatorii serviciile turistice pe care le plătesc? Cum pot fi evitate experiențele neplăcute? Care sunt limitele și barierele în protejarea drepturilor consumatorilor pe transportul aerian? Sunt reglementarile clare?… sunt câteva din întrebările care au ghidat discuțiile la masa rotundă.

În cadrul acestui eveniment, Comisia Europeană a fost reprezentată de domnul Julien Brugerolle. Au fost de asemenea invitați reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, reprezentanți ai agențiilor de turism și ai companiilor aeriene care activează pe piața din România, și reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale de consumatori: Centrul European al Consumatorilor (ECC) din România, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Produselor și Serviciilor (ANPCPPSR), Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.