De ce Paralela45.

Echipa de marketing in team building

Nu o sa va spunem care sunt strategiile unei campanii de travel la munte, ce bannere sau ce visual vom folosi. Ci o sa va spunem cateva cuvinte despre team building-ul echipei de marketing de la Paralela 45.

In urma cu cateva saptamani am primit de la Bogdan vestea ca vom pleca cu totii in team building la Vila Alina din Predeal. Am primit cu entuziasm vestea, mai ales ca nu mai facusem niciodata o astfel de activitate. Joi dupa-amiaza, imbarcati in doua masini am pornit spre Predeal, ignorand canicula si mai ales coada de masini dintre Sinaia si Busteni.

Locatia aleasa a fost perfecta – o vila doar a noastra, departe de zgomot si forfota, aproape de padure. Au fost trei zile perfecte, in care ne-am cunoscut mai bine, ne-am aflat aspiratiile, dorintele si de ce nu chiar fricile. Am facut mici vizite la Castelul Peles, in care nu am reusit sa intram, deoarece ora 19 nu este buna pentru un tur, dar sedinta foto care a urmat a fost perfecta. A urmat Cetatea de la Rasnov si o mica practica de tras cu arcul, Biserica Neagra din Brasov, o masa pe cinste la restaurantul Sergiana. Avem si cateva recomandari de meniu pentru cei interesati . Asteptam mailurile pentru meniu pe privat la adresa [email protected]. Serile erau rezervate unui gratar preparat cu ingeniozitate de baieti, catorva jocuri si licori aromate.

Si nu putem incheia mai bine, doar spunand – Urmatorul cand va fi? Acesta a fost perfect!

DSC_0011 DSC_0057 DSC_0079 DSC_0080 DSC_0124 DSC_0138 DSC_0151 DSC_0193 DSC_0169 DSC_0183

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.