Am fost acolo, Cristina Vascan, Franta, Idei de vacanta.

Disneyland Paris – Destinatia perfecta pentru toate varstele !

Disneyland Paris este o stațiune de vacanța si de recreere în Marne-la-Vallée, un oraș nou aflat în zona de est a Parisului, Franța. Complexul este situat la 32 km (20 mile) distanță de centrul Parisului și se află în cea mai mare parte în comuna Chessy, Seine-et-Marne.

Inca de la aeroport te poti imbarca in autobuzele ce au inscriptionate DISNEYLAND ( sunt rosii . . dragute:) ) Acestea te duc destul de rapid catre unul din hotelurile alese de Dvs.

Despre hoteluri pot spune ca sunt pe toate gusturile:

Santa Fe si Cheyenne hoteluri de 2 * recomandate pentru familiile cu un buget mai mic localizate bine, aproape de parcurile de distractii.

New York si New Port , Segoia Hotel –hoteluri ce au facilitati pentru copii, incepand de la camere pana la restaurantele ce pun la dispozitie meniuri diversificate. Personalul este foarte amabil si bine instruit. Atmosfera este placuta adecvata familiilor ce vor sa duca copiii la Disneyland si sa aiba o vacanta reusita.

Disneyland Hotel 4*, este hotelul cel mai renumit din Disneyland Paris , se arata majestuos la intrarea in parc. Vi-l recomand pentru a petrece o experienta de vis alaturi de familia Dvs!

Disneyland Paris cuprinde două parcuri tematice, un centru comercial, districtul de mese și de divertisment și șapte hoteluri aflate în proprietatea Disney. Pe langa cel din America, mai exista un Disneyland in Paris. Turistii ajung chiar la impresionanta cifra de 12 milioane anual, iar in perioada Craciunului numarul lor este de 2 milioane, atragand mai multi vizitatori decat Turnul Eiffel si Muzeul Luvru la un loc.

Aici copiii se pot delecta cu toate personajele de desena animate Walt Disney, putandu-se juca cu Donald, Guffy, Mickei si Minnie Mouse, Alba ca Zapada, Frumoasa din Padurea Adormita si multi, multi altii.

Castelul Frumoasei din Padurea Adormita, aflat in Fantasyland este dotat cu un balaur care scuipa foc. Mai poti gasi in acest parc de distractii cascade, pesteri misterioase si vasul piratilor din Caraibe, aflat in Adventureland.

Mai poti explora Vestul Salbatic, fantomele si ferma din Frontierland. Sau poti sa ai parte de aventuri intergalactice sau cele de pe submarinul Nautilus din Discoveryland, de spectacole de cascadorii si culisele filmelor thriller din Parcul Studiourilor Walt Disney.

Disneyland Paris este destinatia de vis a tuturor copiilor, dar nu numai a copiilor, ci si a celor mari care inca mai au suflet de copil.

In concluzie, nu ezitati ca macar o data la cativa ani , sa vizitati aceasta destinatia de vis care va ofera experiente de neuitat !!!!

 

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.