Stiri din aer.

Descopera Spania cu noile oferte speciale TAROM

Paralela 45 ofera o serie de oferte speciale Tarom pentru zboruri catre cele mai frumoase destinatii din Spania: Barcelona, Madrid, Valencia, Alicante.

Oferte speciale TAROM

oferte speciale TAROMBarcelona, capitala regiunii Catalonia este un oras sub puternica impresie a operei lui Gaudi.  Tariful pentru un bilet dus-intors incepe de la 157 € cu toate taxele incluse. Zilele de operare sunt luni, vineri si duminica, incepand cu luna iunie.

Madridul poate fi vizitat la tarife incepand de la 178 € de persoana pentru un bilet dus-intors. Biletele sunt la vanzare pana pe 20 februarie 2016, iar calatoriile se pot efectua pana pe 31 martie 2016.

Valencia, orasul Artelor si Stiintei, este un loc fascinant si atragator vizitat de extrem de multi turisti, in tot timpul anului. Aflat pe coasta de est a Spaniei, Valencia este al treilea oras spaniol ca marime. Oferte speciale Tarom continua operarea pe Valencia cu 2 frecvente saptamanale si tarife incepand de la 143 € pentru un bilet dus-intors cu toate taxele incluse.

Din 4 iunie, Alicante este pe harta destinatiilor Tarom cu tarife incepand de la 149 €, dus-intors toate taxele incluse.

Consultantii Paralela 45 gasesc varianta de zbor potrivita pentru dumneavoastra.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.