Alma Novacescu, Am fost acolo, Croaziere, Idei de vacanta.

Croaziere

Croaziera pe Mediterana
Ce poate fi mai frumos decit o croaziera. Sa pornesti calatoria dintr-un oras si sa o finalizezi in altul, iar timp de 7 – 14 zile vasul sa acosteze in portul altui oras sau altei tari (in functie de itinerariu).
Sa ai posibilitatea sa debarci in fiecare port si sa vizitezi orasul, este ceva cu totul special, ce starneste curiozitatea oricarui turist doritor de cunoastere.
Despre serviciile oferite pe un vas de croaziera si facilitatile oferite atit adultilor cit si copiilor am sa povestesc in cele ce urmeaza.
In luna Aprilie am avut sansa sa particip la un infotrip organizat de compania italiana MSC, un info cu o durata de 3 zile si foarte instructiv .
Am calatorit cu MSC SPENDIDA, una dintre cele mai noi vase de croaziera, compania avand in dotare 10 nave, ce efectueaza croaziere pe Mediterana si Europa de Nord.
Imbarcarea a fost la Civitavecchia, am navigat spre Genoa, iar debarcarea a fost la Napoli, un oras foarte frumos, cum de altfel este toata Italia.
Este impresionant sa vezi ce varietate de servicii ofera, un adevarat hotelul plutitor, dotat cu 18 punti fiecare cu o alta denumire, unde nu te poti plictisi datorita facilitatilor oferite atit adultilor cit si copiilor.
Printe facilitatile oferite de catre MSC SPLENDIDA  as enumera : 6 restaurante, 10 baruri indoor, 3 baruri outdoor, 5 piscine, 12 jacuzzi, 10 duty free shopuri, discoteci, cazinouri, sala de spectacole cu o capacitate de peste 3.200 locuri, pista de jogging, teren de baschet, sala de cinema, 2 spatii de joaca pentru copii etc.
Un plus oferit de compania MSC, o facilitate pe care nu am mai intalnit-o pina acum la alte companii, este gratuitate la cazare pentru copii pina la 12 ani, fapt ce atrage tot mai multe familii cu copii doritoare de croaziere.
Cine a decis sa achizitioneze o croaziera, nu se poate plictisi, iar ideea de a te trezi dimineata intr-un alt oras si de a avea posibilitatea sa admiri frumusetile locurilor in cadrul excursiilor optionale pe care le puteti organiza cu ghizi locali, este ceva inegalabil.Recomand sa luati in considerare o croaziera ca o viitoare destinatie de vacanta. Veti avea posibilitatea de a va  rasfata si va asigur ca va fi o vacanta de neuitat.

Merita sa incercati o asemenea experienta – veti fi impresionati.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.