Croaziere, Idei de vacanta.

Croaziere. Calendar de navigare

Lasa-te dus de val! Sa simti briza in fiecare dimineata, sa savurezi rasaritul soarelui, in timp ce navighezi pe intinderi nesfarsite de apa, sa beneficiezi de servicii de inalta calitate, sa te relaxezi fie la piscine, fie pe terenurile de tenis, sa iti incerci norocul in cazinouri… O aventura memorabila in Marea Mediterana sau Caraibe, in Alaska sau Fiordurile Norvegiei.

Probabil v-ati intrebat de multe ori cand este bine sa mergeti intr-o croaziera in Mediterana sau cand ati putea sa leneviti putin la soare pe o plaja din Caraibe. Mai jos gasiti perioadele optime de navigare spre destinatia mult-visata.

Marea Mediterana
mediterana
Cea mai buna perioada: mai-septembrie. De fapt pe Marea Mediterana se poate naviga tot anul, datorita climei blande.

Caraibe
Caraibe

Cea mai buna perioada: decembrie-aprilie.  Cu sute de insule tropicale, Caraibele este un adevarat paradis, pentru ca aici sunt multe de vazut -Bahamas, Barbados, Jamaica, Cuba, Antigua… Peisaje de neuitat cu plaje, ape de safir si palmieri, combinate cu muzica, siturile arheologice si oamenii prietenosi.

Europa de Nord
cruiseshipnorway
Cea mai buna perioada: iunie-august. Europa de Nord este o destinatie ideala in timpul lunilor de vara, incepand cu porturile din Marea Baldica pana in fiordurile Norvegiei. Temperaturile nu depasesc 20 de grade, asa ca nu trebuie sa va lipseasca din bagaj haine mai groase. Daca doriti o aventura in inima fiordurilor iarna, puteti alege o croaziera la bordul navelor Hurtigruten, dotate cu spargatoare de gheata.

Alaska
alaska croaziera
Cea mai buna perioada: iunie-august.  Cele mai frumoase itinerarii de croaziera, navigand printre ghetari, admirand de la bord balenele sau experimentand senzatiile intr-o excursie cu sania trasa de husky.

Australia & Noua Zeelanda
cruise-carnival-australia
Cea mai buna perioada: noiembrie-martie.  Farmecul acestor croaziere este dat de varietatea activitatilor pe care le puteti face explorand aceste destinatii: marea bariera de corali nu trebuie sa lipseasca din lista de experiente, urmandu-i, bineinteles, fiordurile Noii Zeelande, locul in care s-a filmat trilogia “Stapanul Inelelor”.

America de Sud
south-america2
Cea mai buna perioada: noiembrie-martie. America de Sud ofera o combinatie de cultura, peisaje si posibilitati de relaxare.

Canada si New England
canada-new-england
Cea mai buna perioada: septembrie-octombrie. Porturi pitoresti, elegante… un peisaj intregit de culorile toamnei. Temperaturile sunt perfecte, iar frunzele rosiatice atrag toate privirile.

La Paralela 45 gasiti croaziere spre oricare zona de pe glob. Intrati pe www.paralela45.ro si vedeti care itinerariu vi se potriveste!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.