Croaziere, Idei de vacanta.

Croaziera, promisiunea unei aventuri

O croaziera te cucereste, te fascineaza si numai visezi la alte vacante. Impachetezi o singura data si poti sa faci inconjurul lumii! Trei mese pe zi, divertisment la orice ora, servicii de calitate si un itinerar unic. Bucurati-va de ospitalitatea unui hotel plutitor si veti vedea in fiecare zi un alt oras, o alta tara… Vizitezi orase, cutreieri asezari pitoresti, cunosti oameni din diferite colturi ale lumii.

Experiente unice, exclusiviste, dar in acelasi timp accesibile.

Croaziera este la fel de incantatoare la orice varsta. Fie ca doriti sa petreceti luna de miere pe mare, fie ca doriti un concediu cu intreaga familie, sau doriti sa calatoriti singur, veti beneficia de toate facilitatile pentru a va simti bine. Croazierele sunt perfecte si pentru familiile cu copii – piscine, meniuri speciale, cluburi de joaca si distractie, sunt doar cateva facilitati special gandite pentru cei mai mici pasageri. Iar daca doriti sa uitati pentru cateva ore de rolul de parinte, serviciile de baby sitting va stau la dispozitie.

Fie ca sunteti un veteran, un iubitor al croazierelor sau un incepator, veti gasi mai jos tot ce aveti nevoie pentru a va pregati urmatoarea evadare, plutind prin acest ghid.

Trebuie doar sa te decizi cand vrei sa pleci. Exista zeci de tipuri de croaziere – de la croaziere pe mari, oceane, rauri, pana la experientele unice pe care le poti trai intr-o expeditie la Polul Nord, la bordul unui spargator de gheata, intr-o croaziera in jurul lumii, sau intr-una tematica.  In functie de tematica vacantei, navele ofera servicii speciale. Pentru vacantele romantice – cabinele sunt amenajate special, se organizeaza cine romantice la lumina lumanarilor, pe acorduri de portative, iar pentru cei care vor sa spuna da sau sa-si reinnoiasca juramintele, la bordul navei exista si o capela. Pentru team buildinguri – la bordul navei sunt spatii create pentru conferinte, intalniri sau activitati. Servicii de calitate, adaptate oricarei cereri.

shutterstock_219065647

Puteti explora orice colt al lumii. Din Marea Mediterana in Caraibe, din Alaska in Fiordurile Norvegiei.  Iarna se navigheaza in Caraibe, America de Sud sau Australia, vara in Marea Mediterana, Fiorduri, Marea Baltica, Alaska sau Oceanul Arctic. Poti descoperi mereu noi si noi locuri. Daca esti propriul tau sef si ai la dispozitie trei luni de relaxare totala, poti alege o croaziera in jurul lumii. O data in viata, poti trai o asemenea experienta!

alaska croaziera

Ai acces la toate facilitatile navei – piscine, restaurante, baruri, terenuri de tenis, sali de fitness… Poti incepe ziua la piscina, tolanit pe un sezlong admirand rasaritul soarelui, apoi poti continua relaxarea savurand un cocktail pe puntea navei, iar la acostarea in port esti pregatit pentru aventura. Rataceste cateva ore pe stradutele unui oras, iar seara, pe vas, relaxeaza-ti picioarele obosite la o sedinta de masaj, distreaza-te apoi la un film. Petrecerea nu se termina pe vas niciodata, pentru ca aici gasesti, in fiecare seara, spectacole de teatru, muzica buna pentru toate varstele in cluburi si discoteci.

piscina

Urmariti promotiile pentru copii! Sunt linii de croaziera care ofera reduceri considerabile pentru calatorii tineri. Iar distractia este la cote maxime. Locurile de joaca sunt impartite pe categorii de varsta. Cei mai mici, atent supravegheati de un personal instruit, se distreaza in spatii decorate pe gustul lor – multe jucarii si programe de divertisment adaptate varstei. Cluburi si discoteca pentru adolescenti, mini bowling, console Nintendo si chiar simulator pentru Formula 1.

shutterstock_187114202

Poti trai momente unice de relaxare. Pe langa un masaj cu pietre fierbinti, tratamente Thai, aromaterapie, sauna si jacuzii, in cele mai exclusiviste centre Spa, poti testa luxul, intimitatea si serviciile personale, insotit de un personal profesionist, ales cu mare grija. Te poti inscrie la diverse cursuri. Poti alege lectii de golf, de tenis sau yoga, poti invata stiluri noi de dans, poti testa bucatele gatite chiar de tine, sub atenta supraveghere a unor bucatari renumiti, sau poti pasi pe urmele ciocolatei…

Young Woman Receiving Back Massage

Daca v-am convins si doriti sa petreceti o vacanta de vis la bordul unui vas de croazierea, contactati un consultant de turism de la Paralela 45. Sfaturile, informatiile si recomandarile de porturi si atractii ce merita vizitate si toate nelamuririle pe care le aveti, doar consultantul Paralela 45 le poate elucida. Orice linie de croaziera spre orice destinatie, doar pe site-ul Paralela 45. Un click si navigarea poate incepe. Si iti garantam ca, o data ce prinzi gustul croazierei, nu te vei mai opri din navigat!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.