Croaziere, Idei de vacanta.

Croaziera – alegerea ideala pentru vacanta

Bun venit la bord! Cu aceste cuvine va incepe vacanta de neuitat la bordul unui vas de croaziera. Te poti bucura de toate facilitatile unui “hotel” plutitor de lux plus multe alte avantaje – ajungi in diferite porturi, vizitezi orase, cutreieri asezari pitoresti, cunosti oameni din diferite colturi ale lumii fara sa impachetezi si sa despachetezi de multe ori. Cu un singur bagaj poti sa faci inconjurul lumii! O croaziera te cucereste, te fascineaza si numai visezi la alte vacante. Iti prezentam cateva motive care, credem noi, te vor convinge sa alegi o croaziera.

cruise_ship  msc-cruises

Varietate. Nici o vacanta nu satisface dorintele turistilor asa cum o face o croaziera. Exista zeci de tipuri de croaziere si infinite posibilitati de petrecere a timpului liber. Exista inclusiv croaziere tematice – pentru iubitorii de ciocolata, pentru iubitorii sporturilor nautice, chiar si pentru pasionatii de golf.

image item0.rendition.slideshowWideHorizontal.aquaclass-staterooms-cabin

Confort. Cabine bine dotate, servicii spa, masaje, tratamente cosmetice, ape termale, personal bine instruit oricand la dispozitia ta… aceastea sunt doar cateva din garantiile ca poti sa te relaxezi excelent intr-o croaziera.

exotic-beach-2-hd-widescreen-- large_exotic_sea_beach_44747

Peisaje fantastice. Intinderi nesfarsite de apa, porturi pline de comercianti si plaje pustii va asteapta sa le admirati de-a lungul croazierelor.

© Copyright 2010 CorbisCorporation © Copyright 2010 CorbisCorporation

Socializare. Calatoresti singur? Nici o problema. Intr-o croaziera poti sa socializezi cu o multime de oameni, de diferite nationalitati si, cine stie, poate chiar sa-ti gasesti jumatatea.

mancare Mediterranean-Food_07-906x679

Preparate sofisticate. Sunt pasageri care aleg sa mearga intr-o croaziera doar pentru meniul variat si plin cu delicatese apetisante. Bucatarii de la bordul navelor prepara atat mancaruri populare precum pizza, cartofi prajiti, paste, dar si bucate exotice.

Doremi-specialMenu basketCruisesForFamilies_tcm13-8633

Distractie pentru toata familia. Nimeni nu poate sa spuna ca se va plictisi, chiar daca nu opteaza pentru excursiile la tarm. Petrecerea timpului liber este variata. Astfel, cei mici se pot juca cat este ziua de lunga in locurile special amenajate, adolescentii se pot distra la petrecerile nocturne, doamnele se pot relaxa la piscine rasfoind o revista si savurand un cocktail, in timp ce domnii pot practica diverse sporturi sau pot sa-si incerce norocul la cazino.

Day and night fun EN_show_16

Divertisment. Spectacole, seri de film, de karaoke, cursuri de dans, cursuri culinare, petreceri. Poti sa inoti cu delfinii, sa practici snorkeling, scufundari…

Cateva croaziere cu preturi mai mult decat accesibile, sunt cele pe Mediterana de Vest si Mediterana de Est, cu preturi incepand de la 257 Euro de persoana, avand opriri in cateva dintre cele mai vizitate si frumoase porturi ale lumii: Barcelona, Civitavechia, Venetia, Palma de Mallorca, Marsilia si altele.
Daca v-am convins si doriti sa va petreceti o vacanta de vis la bordul unui vas de croaziera, nu uitati faptul ca Paralela45 are croaziere care ajung aproape in orice colt al lumii.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.