Idei de vacanta, Paralela 45 Events, Turcia.

Charterul catre Antalya, lansat la Aeroportul din Craiova

Pe 6 octombrie 2014, domnul Alin Burcea, CEO Paralela 45, a anuntat, oficial, cursa Craiova-Antalya in cadrul unei conferinte de presa la care au participat, pe langa redactorii presei si televiziunilor locale si Directorul Aeroportului Craiova, impreuna cu presedintele si vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj.

IMG_7564 IMG_7565
Directorul Aeroportului Craiova, Alin Burcea – CEO Paralela 45, presedintele si vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj (de la stanga la dreapta)

Incepand cu vara 2015, locuitorii din regiunea Olteniei vor putea pleca in vacanta in Antalya de pe aeroportul din Banie. Paralela 45, impreuna cu compania aeriana Pegasus Airlines vor opera cursele spre Antalya incepand cu data de 9 iunie 2015, ultima cursa de intoarcere fiind programata pentru 19 septembrie 2015.
Preturile pornesc de la 395 de euro de persoana pentru un sejur de sapte nopti. Pe langa biletul de vacanta, care include transport, cazare si masa conform ofertei, oamenii vor putea cumpara doar biletele de avion. „ In ultimii trei ani, este o tendinta ca turistii sa cumpere doar biletul de avion, iar de cazare se ocupa singuri. Prin urmare, pe Antalya vom avea si bilet separat“, a precizat Alin Burcea.

photo
Charterul pentru Antalya cu plecare din Craiova va fi disponibil nu numai in agentiile Paralela 45, dar si in toate agentiile de turism din Craiova, precum si in cele din Slatina, Targu Jiu si Severin. Fata de turistii din Bucuresti, locuitorii Olteniei au un mare avantaj – pe Aeroportul din Craiova parcarea este gratuita. Numai trebuie sa aiba grija bagajelor, sa apeleze la prieteni sa-i duca la aeroport. “Pitestenii prefera sa vina la Craiova, se face acelasi timp pe drum, numai ca se intra imediat in parcare. Toti cei care vor pleca in vacanta in Antalya au parcarea gratuita la aeroport, spre deosebire de Bucuresti“, a explicat presedintele Paralela 45.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.