Am fost acolo, Grecia, Idei de vacanta, Teodora Dumitru.

Charter Rodos Vara 2011

Am lasat sa treaca ceva vreme de la intoarecerea din Rhodos. Nu am vrut sa ma las influentata de nimic. Am vrut sa las putin timp sa aseze impresiile la locul potrivit.

Ei bine, acum pot sa spun din tot sufletul: o data in viata merita sa ajungi in Rhodos. Insula batuta de vant, de soare si de mare (de fapt de mari :D) este binecuvantata cu peisaje de o frumusete cruda si de un aer pe care rar l-am intalnit. Si cand spun aer ma gandesc la atmosfera locului, la caldura oamenilor si la frumusetea care te inconjoara pretutuindeni.

Destinatia poate fi recomandata oricarei categorii de varsta si oricarei categorii sociale. Toti vor gasi in insula ceva pe placul lor de facut. Vor gasi liniste si relaxare pentru un concediu in familie, vor gasi distractie si agitatie pentru vacanta cu prietenii, sau locuri de strabatut la picior si istorie de gustat aproape la orice pas.

In fiecare colt al insulei te intampina ceva inedit de facut. Daca preferi adrenalina, locul iti ofera posibilitatea de a practica sporturi cum ar fi windsurfing, skysurfing, parapantism, in partea de vest a insulei unde briza este suficient de puternica. Frumesetea Egeeie o poti explora practicand scuba diving sau snorkelling. Daca sporturile nu te atrag in mod deosebit, poti explora coastele insulei cu o masina inchiriata. Vei avea parte de niste peisaje care iti vor taia respiratia.

Tinerii se vor bucura sigur de Rhodos – Faliraki le ofera toata distractia pe care si-o pot imagina: taverne, agitatie, cluburi, toate la dispozitia lor.

Neaparat, si nu spun doar eu asta, daca ajungi in Rhodos trebuie sa vizitezi Valea Fluturilor. Iti va oferi un spectacol pe care nu-l vei uita. Din port ai nenumarate variante de croaziere in jurul insulei, romatism garantat.

Centrul vechi, insa, iti va lasa, sper, aceeasi impresie ca si mie: inaltator. Frumusetea aleilor pavate cu mozaic….unde simti truda si dragostea cu care a fost construit locul, te va transporta in timp si iti va clati cumva ochii si sufletul.

Sper ca am reusit sa redau un strop din frumusetea si farmecul Rhodosului, care TREBUIE gustat, simtit, trait.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.