Stiri din aer.

Bilete de avion Bucuresti – Belgrad de la 99€ cu Air Serbia

Pana pe 30 septembrie, Air Serbia are o promotie la biletele de avion pentru ruta Bucuresti – Belgrad cu tarife incepand de la 99€ de persoana cu taxele de aeroport incluse. Pentru perioada de weekend se percepe o taxa suplimentara de 10€ pe directie. Perioada calatoriei este intre 15 octombrie 2015 si 15 ianuarie 2016, excluzand perioada 18 decembrie 2015 – 11 ianuarie 2016.

header_flugziel_beg

Belgrad este un oras al contrastelor, unul dintre cele mai vechi orase europene. Capitala Serbiei are una dintre cele mai impresionante arhitecturi din Europa, fiind si una dintre cele mai vizitae capital europene. Iubitorii de arhitectura veche si cultura vor fi fascinati de acest oras cu o istorie impresionanta.

Principala atractie a orasului este strda Skadarlija care va va impresiona cu cladirile pictate, magazinele, terasele si cafenelele de poveste. Apoi, nu trebuie ratata cea mai mare biserica ortodoxa din lume, avand 134 de metri inaltime, Catadrala Sfantul Sava. Urmeaza Palatul Regal si colectiile de arta de aici, resedinta Printesei Ljubica sau muzeul dedicate lui Nikola Tesla, celebrul inventator al curentului alernativ si motorului cu inductie.

Consultantii Paralela 45 vor gasi pentru dumneavoastra cea mai buna varianta de zbor.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.