Concursuri.

Avem 5 castigatori !!

A venit si mult asteptatul moment in care anuntam castigatorii concursului „Mergi in jurul lumii cu Paralela 45” si castigatorii concursului de popularizare. Putem spune ca ati fost mult mai multi decat ne-am asteptat. Am avut peste 5000 de participanti iar in concursul de popularizare s-au intrecut peste 200 de bloguri sau website-uri.

Tragere la sorti s-a efectuat ieri, 22 aprilie, la ora 20.00, in cadrul emisiunii Internet Lynx, moderata de Bobby, chiar de catre CEO-ul nostru, Alin Burcea, care a tinut sa extraga personal numele castigatorilor din urne.

Dar ca sa  nu va mai tinem in suspans, hai sa va spunem cine sunt castigatorii:

Concursul de popularizare

Asa cum stiti au participat toate blogurile/website-urile care au preluat unul din bannerele sau widgeturile noastre in perioada de concurs.
Aici castigatorii au fost Blaj Laura si Dumitrescu Cristina. .Cristina va pleca la Praga intr-o minivacanta de 4 zile iar Laura va respira 4 zile, aerul curat de munte, la Pensiunea Panicel.

Concursul principal

Aici ati fost peste 5000 de persoane care ati reusit sa ordonati corect biletele si sa intrati in extragerea finala.
Premiile au fost impartite de , Zgura Andreea, Bajinaru Georgiana-Iulia si de Dumitrache Ioana Andreea dupa cum urmeaza: Andreea – excursie pe ValeaPrahovei pentru doua persoane , Georgiana-Iulia merge la Amsterdam iar Ioana Andreea pleaca sa-l vada pe Bon Jovi in concert la Londra.

Castigatorii vor fi contactati luni, 26 aprilie, pentru stabilirea detaliilor.

Felicitam castigatorii si multumim tuturor celor care au participat. Stati cu ochii pe noi pentru ca pregatim si alte surprize.

Inregistrarea video a tragerii la sorti:

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.