Am fost acolo, Eduard Vlad, Idei de vacanta, Turcia.

Antalya – Impresii de calatorie minunate

Am avut ocazia sa vizitez Antalya in perioada 23-30 aprilie 2012.  Fiecare statiune are un specific aparte, de la plajele si hotelurile superbe din Lara sau Belek la viata de noapte intensa din Alanya, recomandata tinerilor dornici de distractii.

Cel mai mult m-a impresionat Kemer-ul, unde muntele se imbina cu marea intr-un mod maiestuos, veti avea ocazia sa descoperiti aici niste peisaje superbe, iar hotelurile de 5 stele va asteapta cu conditii de cazare excelente, facilitati pentru copii, piscine imbietoare si angajati mereu cu zambetul pe buze, gata sa va satisfaca orice dorinta.

Recomand in mod special hotelul Gural Premier Tekirova 5*, este un complex de vile cu un etaj cu camere de lux, camere de lux cu piscina si camere familiale de lux cu piscina, de la receptie sunteti preluati cu masinute electrice si dusi la camera, bagajul va este adus tot cu masinutele electrice, intre vile sunt nenumarate piscine, exista un complex de magazine de suveniruri, restaurantul principal este impunator, este o cladire de sine statatoare, iar in amfiteatrul lor te simti in Sala Palatului. Spectacolele care se tin in amfiteatru seara sunt tinute de un corp de balet din Rusia, cu momente artistice de exceptie, discoteca lor este toata in alb, zici ca esti la White Sensation.

Pe scurt, recomand tuturor celor care vor sa se simta bine in concediu si sa ramana cu amintiri extraordinare, sa mearga la acest hotel de exceptie.

Daca tot ajungeti in Kemer, va recomand sa mergeti in croaziera care se organizeaza cu plecare din portul Kemer, costa aproximativ 35 euro de persoana, peisajele sunt superbe, pe vas se serveste pranzul pescaresc, cu peste, orez si salate, berea, sucul, cafeaua etc sunt in sistem all inclusive, vasul opreste pentru baie si plaja in 2 golfuri superbe.

Va atasez cateva poze facute de mine cand am fost in croaziera, cu peisajele din Kemer, sper sa va placa, si sa va convinga sa mergeti in aceste locuri minunate.

 

 

 

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.