Croaziere, Idei de vacanta.

Alegerea unui itinerariu

Vreti sa va leneviti la soare toata ziua sau sunteti interesati de istorie? Preferati sa ancorati in fiecare zi in alt port sau v-ar placea sa stati tot timpul pe mare? Vreti sa admirati peisaje impresionante sau vreti sa traiti experiente pline de adrenalina?

MSC - Splendida

Alegerea unui itinerariu este o sarcina dificila, mai ales pentru cei care hotarasc sa navigheze pentru prima data. Gasiti aici trei aspecte pe care trebuie sa le luati in calcul atunci cand vreti sa rezervati o croaziera:

Durata. Daca nu va puteti imagina cum e sa petreceti o saptamana pe mare, cel mai bine ar fi ca prima data sa optati pentru un itinerariu de 3, 4 sau 5 zile.
Portul de imbaracare – Indiferent daca alegeti sa zburati sau sa mergeti cu masina pana la portul de imbarcare, veti gasi nenumarate variante care sa se potrivesca dorintelor dumneavoastra: Marea Mediterana, Marea Baltica, Caraibe, Bahamas, Alaska, Hawaii etc.

Alegerea unui vas de croaziera. Alegerea unui vas de croaziera este un aspect foarte important, deoarece de el depinde reusita vacantei dumneavoastra. De exemplu, vasele mari viziteaza porturile standard – unde puteti interactiona cu localnicii, puteti cumpara suveniruri pentru cei dragi de acasa, va puteti plimba pe stradute pentru a admia cladirile sau puteti merge in excursii – in timp de vasele mici va ofera posibilitatea de a vizita itinerarii unice,cum ar fi fiordurile Norvegiei.

Tipul de vacanta. Pentru unii vacanta perfecta este atunci cand stau toata ziua pe sezlong la piscina si citesc o carte, in timp ce pentru altii, vacanta perfecta inseamna vizite la obiective turistice, shopping… Studiati cu atentie potentialul turisic al porturilor pe care urmeaza sa le vizitati.

Trebuie sa stiti ca orice agent al Agentiei Paralela45 va va ajuta sa alegeti itinerariul care vi se potriveste. Ce ati zice de o croaziera in Insulele Grecesti la bordul Costa Classica cu doar 499€/7 nopti cu imbarcare din Rodos pe 17 iulie?

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.