Bulgaria, Idei de vacanta.

Albena, dupa furtuna

Dupa cum bine stiti, Paralela 45 verifica locatiile/statiunile unde urmeaza sa-si petreaca turistii vacanta iar in cazul in care apar probleme merg la fata locului astfel incat sa dea cat mai obiectiv informatiile celor care vor sa se bucure de vacanta!

Astfel, in urma furtunii care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata (20.06-21.06.2014) in statiunea Albena, unde cantitatea de apa pe metru patrat a fost de 190 l,  si a informatiilor pe care le-am vazut prin intermediul mass-mediei, m-am deplasat azi in statiune ca sa vad daca se mai poate petrece vacanta sau daca totul este atat de sumbru pe cate a fost prezentat de catre televiziuni!

Am ajuns la ora 10 dimineata, si m-am linistit de cand am intrat in statiune si am vazut famillile cu copii care mergeau la plaja, cand am vazut ca nu trebuie sa fiu transportat de catre vreo platforma pentru a ajunge in zona de sud a statiuni (cea care a fost cea mai afectata de catre furtuna), cand am vazut ca toate terasele/magazinele din central statiunii sunt deschise iar turistii si plimba fara grija.

Ajungand la plaja am vazut cele 2 locuri unde viitura a fost mai puternica si unde urmeaza sa se reamenajeze plaja, am vazut partea din terasa barului de la Gergana care s-a prabusit si de asemenea am vazut 1 piscina care se curata din cauza malului adus de ape, probabil ca pana maine se va umple din nou cu apa curata!

Dar pe plaja am vazut si multi, foarte multi turisti, de toate varstele si nationalitatile care isi petreceau fericiti vacanta, copii care se jucau si parinti care se bucurau de tot felul de activitati acvatice.

Singurul hotel care a ramas inchis este Gergana 4* dar mai mult ca sigur ca in max 1 luna isi va redeschide portile pentru turisti

Terasele, snack-barurile, sunt functionale, all inclusive-ul nu a fost afectat – practic nu mai exista nici un motiv pentru a anula sau amana rezervarile pentru Albena.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.