Croaziere, Idei de vacanta.

7 nopti de miere intr-o croaziera

Perioada nuntilor este in toi. Lasati putin deoparte lista invitatilor, aranjamentele florale sau catalogul de coafuri. Timp de 7 nopti uitati de tot ceea ce va asteapta acasa si relaxati-va intr-o atmosfera calma si romantica. Daca alegeti sa petreceti luna de miere la bordul unui vas de croaziera, puteti fi siguri ca va veti bucura de o experienta incantatoare. Una dintre liniile de croaziera care pune la dispozitia tinerilor casatoriti servicii exclusiviste este MSC Cruises – atmosfera romantica, preparate de calitate, divertisment.

a-perfect-dream-wedding-ceremony-with-disney-ufffd-s-fairytale

Un cos de fructe si o sticla de vin, o scrisoare de bun venit si un cocktaile cu capitanul vasului… asa poate incepe luna de miere perfecta. Bucurati-va impreuna de zonele special create pentru adulti, relaxati-va la un masaj cu pietre vulcanice, sau leneviti toata ziua la piscina, iar seara priviti stelele sau incercati-va norocul la cazinouri. Sau ce ati spune de un simulator virtual de golf care permite jucatorilor, in special incepatorilor, sa isi exerseze loviturile in timp ce se afla pe mare.

croaziera-luna-de-miere-2

Pe langa facilitatile pe care le aveti la bord, MSC Cruises ofera o gama larga de itinerarii – de la orasele romantice de pe tarmul Mediteranei, pana la plajele neatinse din Caraibe.

Indrazniti sa visati, acum este posibil! Pregatiti-va bagajele, iar cei de la Paralela45 vor gasi cea mai buna varianta pentru voi doi. Doar pana pe 27 iunie, croazierele de vara de la MSC Cruises au tarife care pornesc de la 319 euro de persoana si calatoresc prin toata Europa.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.