Idei de vacanta.

3 destinatii inedite pentru vacanta de Paste

Pentru multi dintre noi, Pastele este acea sarbatoare in care ne vedem cu rudele apropiate, ne adunam in jurul mesei, ciocnim oua, mancam cozonac si stufat de miel, mergem la slujba de Inviere. Dar unii prefera sa calatoreasca, de aceea Paralela 45 a pregatit trei pachete pentru o vacanta de Paste perfecta. Fie ca alegeti o vacanta intr-o destinatie incarcata de istorie si monumente celebre, intr-o destinatie desertica sau una cu o vegetatie luxurianta, noi va garantam experiente de neuitat.

Iordania este o tara absolut superba si extrem de variata. Are orase antice, peisaje desertice incredibile, locuri sfinte – de la locul unde a murit Moise pana la locul botezului lui Isus, are incredibila Mare Moarta, cel mai frumos desert din lume – Wadi Rumi, una dintre cele sapte minuni ale lumii contemporane – Petra, “orasul de piatra”, supranumit Orasul Rosu.

O vacanta de Paste in aceasta tara minunata costa 1025€ de persoana pentru 8 nopti de cazare cu mic dejun inclus in hoteluri de 3*, 4* si 5* in perioada 3 aprilie – 11 aprilie 2018. In tarif sunt incluse: biletul de avion dus-intors, transferurile, taxele de aeroport, sase cine la hoteluri, o seara speciala in desert cu cina zarb si muzica traditionala beduina, ghid local, vizite si excursii la – Amman, Madaba, Muntele Nebo, Petra, plimbare cu jeepul in desertul Wadi Rumi, Marea Rosie, Betania, Marea Moarta, insotitor roman de grup.

 

Madeira. Combinatia perfecta a tropicalului cu linistea, cu preaverdele, cu un Funchal – capitala insulei – ca o bijuterie incarcata cu case albe, cu stadute batute-n piatra cubica peste care aluneca florile arborilor de Jacaranda si porti pictate de artisti locali, cu parcuri bogate si restaurante primitoare cu specific local. Patria hortensiilor, a strelitiilor, a vinului licoros si aromat de Madeira, a fructelor de mare savuroase, a promenadelor lungi pe deasupra oceanului involburat.

O tara cu un farmec aparte, pe care o puteti descoperi intr-un sejur de 6 nopti cu plecare pe 7 aprilie la tariful de 825€ de persoana. Tariful include: bilet de avion, taxe de aeroport, transferuri, 6 nopti de cazare cu demipensiune la hotel de 5*, vizita orasului Funchal, capitala insulei, biletul de intrare la gradina botanica, insotitor roman de grup.

 

Rusia. Tara ce ascunde multe cufere cu atractii turistice, una dintre cele mai iubite destinatii de vacanta. O mie si una de povesti de dragoste celebre, pline de seductie si mister pe care le poti descoperi din Moscova, cu a sa arhitectura solita si o grandoare deosebita, pana in orasul tarilor, Sankt Petersburg, unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii.

O vacanta de Paste cu plecare pe 6 aprilie costa 955€ pentru 7 nopti de cazare cu mic dejun si pranz inclus la hoteluri de 4*. Tariful include: biletul de avion, transferurile, taxele de aeroport, taxa de viza, tururi panoramice cu ghid local, vizita metroului din Moscova si intrari in staliile reprezentative, vizita Complexului Kremlin, a Fortaretei Petru si Pavel, Muzeului Ermitaj si insotitor roman de grup.

 

Oferta completa de circuite si sejururi pentru vacanta de Paste o gasesti aici. Traieste alaturi de Paralela45 #experientedeneuitat. Cu noi, Romania unita a descoperit restul lumii!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.