LiveZilla Live Help

 

Descriere:

TOLO 2014 - Turism individual

Perioada: 01 mai -31 octombrie 2014

Zona Peloponez contine mai multe statiuni si localitati cunoscute pe plan international si foarte cerute de catre turistii romani. Desi distanta cu masina pana in Peloponez este mare , de obicei impatimitii acestei superbe zone din Grecia opteaza pentru o noapte de cazare intermediara in zona Serres, Salonic, Paralia Katerini , Meteora sau chiar Volos/Kamena Vourla.

Statiunile sunt mici dar ofera tot confortul necesar, plajele nisipoase iar apa marii mai calda decat in zonele aflate in Nordul Greciei.

Peloponez este o zona pitoreasca din punct de vedere peisagistic si foarte bogata din punct de vedere cultural.

Pe toata intinderea Peloponezului se gasesc sit-uri arheologice de o valoare inestimabila. Dintre acestea amintesc: Corinth, Mycanae, Nafplio, Epidavros, Olympia, Kalamata.

Pentru inceput avem hoteluri in TOLO si OLYMPIA, urmand ca in viitorul apropiat sa diversificam numarul statiunilor prezente in oferta.

                                                  
                                                        
Conditii de rezervare si informatii utile                                                    

 • Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fie achitate integral cu minim 2 saptamani inainte de plecare;                                                                                                 
 • Reducerea de EARLY BOOKING nu se aplica suplimentelor.                                                    
 • Asigurarea medicala nu este inclusa in pret, este optionala; asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii) - este optionala, nu este inclusa pret.                                                    
 • Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret;                                                    
 • Preturile pentru copii sunt valabile in cazul in care acestia impart camera cu doi adulti platitori.                                                    
 • Majoritatea hotelurilor impun o durata minima a sejurului. La fiecare hotel veti gasi detalii despre durata minima a sejurului.                   Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Grecia.                                                     
 • Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile La data tiparirii ofertei; agentia nu raspunde pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelurilor sau ale camerelor.                                                    
 • Distributia camerelor La hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei trebuie semnalate de catre turist direct La receptia hotelului.                                                    
 • In ultima zi de sejur, camerele se elibereaza la ora 10:00 dimineata.                                                    
 • Oferta este valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii; in cazul in care camerele la hotelul solicitat sunt epuizate, agentia va oferi alternative cat mai apropiate ca buget si confort de varianta initiala;                                                    
 • Pentru anumite facilitati hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.                                                      
 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;                                                    
 • In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceea                                                  
 • Unele hoteluri nu dispun de incalzire centralizata, in aceste cazuri incalzirea (daca va fi necesara) se va realiza cu ajutorul aerului conditionat;                                                    
 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila.                  
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insot                                          
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.                                                                                                                                                                                         

 Conditii acordare early booking ! Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente, in limita camerelor disponibile. / Termenul mentionat este pentru rezervare si plata integrala pana la data respectiva. / Nu se accepta modificari ale rezervarilor dupa expirarea termenului mentionat. / Reducerile de early booking pot fi cumulate cu ofertele speciale in cadrul carora se ofera gratuitate pentru un anumit numar de nopti. In cazul in care acestea nu pot fi cumulate, exista mentiuni in dreptul hotelurilor respective. Gratuitatile se acorda pentru noptile cu tariful mai mic, la cazare, nu si la suplimente.  In cazul hotelurilor pentru care nu se admit modificari ale rezervarilor efectuate si confirmate cu reducerea de early booking, orice modificare va fi considerata o rezervare noua si se va confirma in functie de disponibilitatile din momentul respectiv, conform tarifelor standard, fara nicio reducere.                                                    
 

Conditii de anulare si penalizare:

In cazul în care turistul, fara culpa din partea Agentiei, renunţă la pachetul de servicii turistice care face obiectul contractului, el datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:

 • 20% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;
 • 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;
 • 80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;
 • 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înainte

Pentru rezervarile cu early booking nu se primesc modificari de nume iar anularile atrag penalizari de 100%!!!

 
 

 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase