LiveZilla Live Help

 

Litoral Romania

In anul 2017, litoralul romanesc a "explodat". Foarte multi romani si-au petrecut vacanta pe Litoralul Romanesc, incepand din luna mai, pana tarziu, la sfarsitul lunii septembrie. S-a intamplat un lucru minunat - plajele au inceput sa fie largite, cu peste 100 de metri in anumite zone. Daca veti vizita Eforie Nord, de exemplu, veti vedea o plaja minunata si foarte mare, pe care acum un an nici nu ne-o puteam imagina. Autostrada a reusit sa lege multe orase, Bucuresti, Ploiesti, de Litoral, intr-un timp foarte scurt.

 
A aparut si s-a dezvoltat un nou produs touristic - apartamente cu self catering, fie pe malul marii, fie pe malul lacului Siutghiol, fie in Neptun sau Venus. Sudul Litoralului revine in forta, statiunea Venus fiind "vedeta", datorita noilor investitii: Complexul hotelier Mera, Hotelurile Afrodita si Inter. Din ce in ce mai multe hoteluri au "all inclusive" si majoritatea hotelierilor se preocupa de crestera calitatii serviciilor lor.
 
 
"Clubbingul" sau turismul de Cluburi a devenit dintr-un turism de nisa, o marca a statiunii Mamaia!
 
Paralela45 are birouri in statiunea Neptun si in Constanta. Pentru a avea garantia unei vacante reusite, Paralela 45 va propune un nou concept pentru turistii romani in Romania – ASISTENTA TURISTICA  pentru vacanta Dumneavoastra pe Litoral.
 
Vacanta Dumneavoastra este in grija noastra!

Alin Burcea - CEO Paralela45

 

 

Descopera fiecare statiune a Marii Negre din Romania

 

Descriere:

ASISTENTA TURISTICA

GARANTIA UNEI VACANTE REUSITE

Pentru a avea garantia unei vacante reusite, Paralela 45 va propune un nou concept pentru turistii romani in Romania – ASISTENTA TURISTICA  pentru vacanta Dumneavoastra pe Litoral. 

Aceasta se va realiza prin reprezentantii nostrii zonali, de la dispeceratul nostru din NEPTUN. Ei va vor vizita pe perioada sejurului Dumneavoastra, pentru a se asigura ca va bucurati de o vacanta fara probleme.

In cazul in care aveti anumite solicitari, fata de calitatea serviciilor hoteliere, sau aveti nevoie de informatii, sau doriti sa rezervati o excursie optionala, suntem 7 zile pe saptamana la Dispozitia Dumneavoastra, cu incepere din 15 Mai, pentru a rezolva cu profesionalism, la fata locului, solicitarile ulterioare.

 
 
 

 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase