LiveZilla Live Help

Modalitati de plata

MODALITATI DE PLATA


Card Online:

Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii cu “Online cu card”, veti fi redirectionat catre site-urile securizate al procesatorilor de plati electronice (Euplatesc.ro, Mobilpay.ro, etc.) unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metoda de plata " Online prin card " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Paralela 45 are incheiate parteneriate cu: Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Garanti Bank, BCR, AlphaBank, BRD Societe Generale. De asemenea, posesorii cardurilor de tip, Star BT, Card Avantaj, Bonus Card, Card de cumparaturi, Card Bun de Plata (BCR), BRD Finance si AlphaBank Credit Card, pot plati in rate serviciile achizitionate cu ajutorul acestor instrumente de plata, urmand a deconta ratele cu banca emitenta a cardului.


Transfer Bancar / Virament:

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.

  • BANCA TRANSILVANIA - RON  RO55BTRLRONCRT0259359401
  • BANCA TRANSILVANIA -  EUR  RO05BTRLEURCRT0259359401 swift code BTRLRO22
  • BANCA TRANSILVANIA  - USD RO09BTRLUSDCRT0259359401 swift code BTRLRO22

Cash:

Plata in numerar se poate face in LEI, EUR sau USD:

  • la toate sediile apartinand 100 % agentiei de turism Paralela 45
  • la orice sucursala a Bancii Transilvania – in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia veti depune banii in contul specificat pe facture.  Depunerile se fac direct in conturile curente, nu exista alte conturi dedicate


Card Agentie:

  • In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul Dvs. bancar in sistem online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-urile care se gasesc in toate sediile agentiei de turism Paralela 45.
  • Agentiile de turism Paralela 45 detin echipamente POS instalate de: Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Garanti Bank si ING.

Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA

  • Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Mai multe detalii aici: http://paralela45.ro/newsletter/Vouchere
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase