LiveZilla Live Help
 • Bodrum 2015 - Turism individual

  Bodrum 2015 - Turism individual
  Bodrum INDIVIDUAL - Vara 2015   OBSERVATII SI CONDITII DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc în Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate;                                                                    Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca în scop turistic în Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. Perioada legala de sedere fara viza (...)
  Vezi oferta »
   
 • Kusadasi 2015 - Turism individual

  Kusadasi 2015 - Turism individual
  Kusadasi INDIVIDUAL - Vara 2015   OBSERVATII SI CONDITII DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc în Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate; Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca în scop turistic în Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. perioada legala de sedere fara viza este de pâna la 90 de zile. MAE recomanda cu insistenta (...)
  Vezi oferta »
   
 • Craciun Laponia - Tara lui Mos Craciun

  Craciun Laponia - Tara lui Mos Craciun
      Petrece Craciunul in Tara lui Mos Craciun Plecare: 22 decembrie 2014    ~ LEVI ~ Strabatuta de Cercul Polar, Laponia este aproape o tara in sine. Cuprinde o treime din suprafata Finlandei si se intinde intre Rusia, Suedia si Norvegia. Este cunoscuta in intreaga lume ca Tara lui Mos Craciun, locul magic unde alaturi de spiridusi, Mosul pregateste cadourile pe care le trimite in seara de Ajun copiilor de pretutindeni, strabatand lumea in sania trasa de reni. Cei mici ii pot scrie tot timpul anului lui Mos Craciun, care le primeste dorintele la Biroul (...)
  Vezi oferta »
   
1 2 3 > >>
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase