LiveZilla Live Help
 • Craciun si Revelion pe Litoral in Bulgaria

  Craciun si Revelion pe Litoral in Bulgaria
        Craciun si Revelion in Bulgaria - Turism individual - STATIUNI: NISIPURILE DE AUR, SF. CONSTANTIN & ELENA, NESSEBAR     OBSERVATII: Conditii generale de retragere si penalizare: - 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 45-25 zile calendaristice inainte de data plecarii; - 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 24-20 zile calendaristice inainte de data plecarii; - 80% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 19-15 zile (...)
  Vezi oferta »
   
 • Bodrum 2014 - Turism individual

  Bodrum 2014 - Turism individual
  Bodrum INDIVIDUAL Vara 2014 OBSERVATII SI CONDITII DE CALATORIE:     -Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc în Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate;                                                                    -Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca în scop turistic în Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. Perioada legala de sedere fara viza este (...)
  Vezi oferta »
   
 • Kusadasi 2014 - Turism individual

  Kusadasi 2014 - Turism individual
  KUSADASI, DIDIM, CESME INDIVIDUAL VARA 2014 OBSERVATII SI CONDITII DE CALATORIE:                                                                         - Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc în Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate; - Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca în scop turistic în Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. Perioada legala de sedere (...)
  Vezi oferta »
   
 • Croatia - Turism individual 2014

  Croatia - Turism individual 2014
  Croatia - turism individual 2014 Perioada 01 mai - 01 octombrie 2014   Conditii de rezervare si informatii utile: Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fie achitate integral cu minim 2 saptamani inainte de plecare; Taxa de statiune nu este inclusa in pretul de cazare Reducerea de EARLY BOOKING nu se aplica suplimentelor. Asigurarea medicala nu este inclusa in pret, este optionala; asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii) - este optionala, nu este inclusa (...)
  Vezi oferta »
   
 • Turism social Sicilia

  Turism social Sicilia
  Turism social Sicilia - zona Taormina (fara limita de varsta) Plecari toamna 2014: 21.09 28.09 05.10   Excursie inclusa in pret: TURUL ORASULUI TAORMINA (jumatate de zi, aprox 3 ore) Renumita statiune-oras Taormina este situata pe coasta de est a insulei, deasupra a doua golfuri a caror imagine este desprinsa parca dintr-o carte postala. Orasul a fost construit pe Muntele Tauro, iar in (...)
  Vezi oferta »
   

  de la 425€
 • Craciun Laponia - Tara lui Mos Craciun

  Craciun Laponia - Tara lui Mos Craciun
  Petrece Craciunul in Tara lui Mos Craciun Plecare: 22 decembrie 2014    ~ LEVI ~ Strabatuta de Cercul Polar, Laponia este aproape o tara in sine. Cuprinde o treime din suprafata Finlandei si se intinde intre Rusia, Suedia si Norvegia. Este cunoscuta in intreaga lume ca Tara lui Mos Craciun, locul magic unde alaturi de spiridusi, Mosul pregateste cadourile pe care le trimite in seara de Ajun copiilor de pretutindeni, strabatand lumea in sania trasa de reni. Cei mici ii pot scrie tot timpul anului lui Mos Craciun, care le primeste dorintele la Biroul Postal din (...)
  Vezi oferta »
   
 • Itinerariu: Praga
  Companie transport: Tarom
  275
  • Durata: 5 zile
  • Plecari: 28 noiembrie
  • Transport: Avion (Tarom)
  Itinerariu: Praga
  Companie transport: Tarom
  295
  • Durata: 5 zile
  • Plecari: 24 decembrie
  • Transport: Avion (Tarom)
  Itinerariu: Roma
  Companie transport: Tarom
  335
  • Durata: 6 zile
  • Plecari: 4 noiembrie
  • Transport: Avion (Tarom)
1 2 3 4 5 > >>
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase