LiveZilla Live Help
 • Bodrum 2015 - Turism individual

  Bodrum 2015 - Turism individual
  Bodrum INDIVIDUAL - Vara 2015   OBSERVATII SI CONDITII DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc în Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate;                                                                    Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca în scop turistic în Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. Perioada legala de sedere fara viza (...)
  Vezi oferta »
   
 • Kusadasi 2015 - Turism individual

  Kusadasi 2015 - Turism individual
  Kusadasi INDIVIDUAL - Vara 2015   OBSERVATII SI CONDITII DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc în Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate; Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca în scop turistic în Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. perioada legala de sedere fara viza este de pâna la 90 de zile. MAE recomanda cu insistenta (...)
  Vezi oferta »
   
 • Ski Romania 2015

  Ski Romania 2015
  Descopera Romania! Mergi la munte in Romania! Ski in Romania Moeciu de Sus Moieciu de Sus, una dintre cele mai frumoase zone turistice din tara este situata la aproximativ 10 km de renumitul si apreciatul castel – Castelul Bran. Factorii naturali, ospitalitatea locuitorilor, frumoasele peisaje pitoresti completeaza un frumos tablou al satului romanesc. Un alt element prin care Statiunea Moeciu de Sus se face remarcata, este prezenta Cheilor Gradistei si a rezervatiei bio-geologice „La Chisatoare”. Linistea, bucatele romanesti, si accesul usor catre Platoul (...)
  Vezi oferta »
   
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase