LiveZilla Live Help
 • Litoral Romania 2017

  Litoral Romania 2017
  ASISTENTA TURISTICA GARANTIA UNEI VACANTE REUSITE Pentru a avea garantia unei vacante reusite, Paralela 45 va propune un nou concept pentru turistii romani in Romania – ASISTENTA TURISTICA  pentru vacanta Dumneavoastra pe Litoral.  Aceasta se va realiza prin reprezentantii nostrii zonali, de la dispeceratul nostru din NEPTUN. Ei va vor vizita pe perioada sejurului Dumneavoastra, pentru a se asigura ca va bucurati de o vacanta fara probleme. In cazul in care aveti anumite solicitari, fata de calitatea serviciilor hoteliere, sau aveti nevoie de informatii, sau doriti sa (...)
  Vezi oferta »
   
 • Litoral Bulgaria 2018 - Turism individual

  Litoral Bulgaria 2018 - Turism individual
  Litoral Bulgaria 2018 SERVICII INCLUSE: cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel o umbrela si doua sezlonguri gratuite pe plaja, pe camera dubla, cu exceptia Hotelurilor Kompas si Panorama.Turistii cazati aici vor primi umbrele mobile pe care le pot amplasa pe plaja, in zona libera. taxa de statiune: 1 euro/adult/zi si 0,5 euro/copil/zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei)   NU SUNT INCLUSE: asigurare medicala - optional transport (optional)   Tarifele din sistem sunt valabile pentru cetateni ce poseda (...)
  Vezi oferta »
   
 • Litoral Bulgaria 2017 - Turism individual

  Litoral Bulgaria 2017 - Turism individual
  Litoral Bulgaria 2017 SERVICII INCLUSE: cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel o umbrela si doua sezlonguri gratuite pe plaja, pe camera dubla, cu exceptia Hotelurilor Kompas si Panorama.Turistii cazati aici vor primi umbrele mobile pe care le pot amplasa pe plaja, in zona libera.   NU SUNT INCLUSE: taxa de statiune: 1 euro/adult/zi si 0,5 euro/copil/zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei) transport (optional)   Tarifele din sistem sunt valabile pentru cetateni ce poseda pasaport sau carte de  identitate (...)
  Vezi oferta »
   
 • Minivacante de 1 Decembrie in Romania

  Minivacante de 1 Decembrie in Romania
  Minivacante de 1 Decembrie - Romania 2017   CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi (...)
  Vezi oferta »
   
 • Corfu 2017 - Turism individual

  Corfu 2017 - Turism individual
  Turism individual Corfu Vara 2017       CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, (...)
  Vezi oferta »
   
 • Antalya 2017 - Turism individual

  Antalya 2017 - Turism individual
  Antalya 2017 - turism individual   OBSERVATII SI CONDITII DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc în Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate; Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca în scop turistic în Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. Perioada legala de sedere fara viza este de pâna la 90 de zile. MAE recomanda cu insistenta (...)
  Vezi oferta »
   
 • Rimini (Italia) vara 2017 - turism individual

  Rimini (Italia) vara 2017 - turism individual
  ITALIA – Litoral RIMINI 2017 - turism individual -   CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour (...)
  Vezi oferta »
   
 • Croatia - Turism individual 2017

  Croatia - Turism individual 2017
  Croatia - turism individual 2017 Perioada 01 mai - 01 octombrie 2017   Conditii de rezervare si informatii utile                                                                                                 Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fie achitate integral cu minim 2 saptamani inainte de plecare;                                                                                                 TAXA DE STATIUNE ESTE INCLUSA IN PRETUL DE CAZARE.                                                               (...)
  Vezi oferta »
   
 • Muntenegru - Turism individual 2017

  Muntenegru - Turism individual 2017
  Muntenegru - Turism individual 2017   SERVICII INCLUSE: cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel NU SUNT INCLUSE DAR SUNT OBLIGATORII: taxa de statiune (este obligatorie si se achita la sediul agentiei) – specificata la fiecare hotel in parte INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei:  carte de identitate, sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc in afara tarii sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, (...)
  Vezi oferta »
   
 • Oferta Balneo 2017

  Oferta Balneo 2017
  Este timpul sa te bucuri de beneficiile nenumaratelor bogatii naturale ale tarii noastre! Alege oferta potrivita si bucura-te de relaxare Tarifele includ: ·         cazare si masa conform tipului de sejur ales; ·         acces la piscine si la sala de fitness pentru hotelurile de 3* si 4* (turistii cazati la Hotel Nufarul au acces la piscinele de la Hotel Termal); Nota: ·         tarifele sunt valabile doar pentru turistii romani; ·         turistii sositi la tratament (cu exceptia celor cazati la hotel International) trebuie sa prezinte medicului din (...)
  Vezi oferta »
   
 • Turism seniori - Albena 2017

  Turism seniori - Albena 2017
  Turism Seniori in Albena Perioada de valabilitate: 09.09 - 02.10.2017 (check out) EURO / loc in camera dubla Hotel Perioada Sejur 5 nopti Sejur 7 nopti Primasol Ralitsa Aqua Club ( AI ) 09.09-02.10.2017 168 EURO 225 EURO Mura ( AI ) 09.09-30.09.2017 148 EURO 197 EURO Sandy Beach ( AI ) (...)
  Vezi oferta »
   
 • Zagreb - City break 2017

  Zagreb - City break 2017
  Zagreb, Praga Balcanilor... Zagreb este capitala Croatiei si poate cel mai frumos oras din Balcani. Este cel mai mare oras al tarii si cel de-al doilea ca marime din fosta Republica Iugoslavia.  Are un climat submediteranean, cu veri calde si uscate si ierni blande. Traditiile croate, aerul balcanic si mostenirea habsburgica, ofera Zagrebului o imagine unica. Croatia inseamna cu siguranta mai mult decat coasta Marii Adriatice, iar Capitala sa este cea mai buna marturie pentru cei care vor sa descopere istoria si cultura unei tari pe cat de mici, pe atat de bogate. Oferta (...)
  Vezi oferta »
   
 • Thassos 2017 - Turism individual

  Thassos 2017 - Turism individual
  Thassos Vara 2017 - Turism individual Perioada: 27.04 - 31.10.2017 Thassos, cea mai nordica insula a Marii Egee, este una dintre destinatiile cu mare cautare la turistii romani, care o prefera pentru peisajele sale frumoase, pentru apa de un albastru incredibil, pentu plajele cu nisip fin, pentru mancarea traditionala, dar si pentru apropierea sa fata de continent (8km). Insula masoara 22 kilometri de la est la vest si 26 kilometri de la nord la sud, cu o circumferinta de aproximativ 100 kilometri. De jur imprejurul coastei, insula Thassos este inconjurata de o sosea care (...)
  Vezi oferta »
   
 • Bodrum si Marmaris - Turism individual 2017

  Bodrum si Marmaris - Turism individual 2017
  Bodrum & Marmaris Turism  INDIVIDUAL - Vara 2017   OBSERVATII SI CONDITII DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, care contine date suplimentare de identificare. Copiii au nevoie de pasaport individual. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult (...)
  Vezi oferta »
   
 • Halkidiki 2017 - Turism individual

  Halkidiki 2017 - Turism individual
  Halkidiki Vara 2017 Aprilie - Octombrie 2017 Dealuri verzi mangaiate bland de soarele Mediteranei, paduri dese de pini ce coboara lenes sa se racoreasca in mare, ape limpezi de un incredibil albastru turcoaz, plaje ocrotite de golfuri pitoresti… acesta este tabloul in care natura se regaseste in cea mai pura si mai seducatoare forma, alcatuind paradisul verde al peninsulei Halkidiki.           Bratul Kassandra este primul si cel mai cosmopolit din cele trei care alcatuiesc peninsula. Kalithea si Hanioti, cele mai dezvoltate statiuni ale Kassandrei, atrag nenumarati (...)
  Vezi oferta »
   
 • Kusadasi 2017 - Turism individual

  Kusadasi 2017 - Turism individual
  Kusadasi INDIVIDUAL - Vara 2017   INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, care contine date suplimentare de identificare. Copiii au nevoie de pasaport individual. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba (...)
  Vezi oferta »
   
 • Zakynthos Vara 2017 - Turism individual

  Zakynthos Vara 2017 - Turism individual
  Zakynthos - Vara 2017 Perioada: 01.05 - 31.10.2017 Turism individual Zakynthos se gaseste pe partea Vestica a Greciei in Marea Ionica, facand parte evident din grupa insulelor Ionice impreuna cu: Lefkada, Kefalonia, Corfu, Ithaka, Paxi, Antipaxi ....si   multe alte insule mici. Zakynthos este o destinatie importanta pe piata turistica internationala, in special pentru impatimitii de natura sau distractie. Cei pasionati de fotografie si natura viziteaza insula Zakynthos  pentru locatii deosebite: Laganas, Agios Nikolaos, Agios Sostis, Porto Roxa, Porto Limionas, (...)
  Vezi oferta »
   
 • Lefkada 2017 - Turism individual

  Lefkada 2017 - Turism individual
  Lefkada - Turism Indiviual 2017 Perioada: 01 aprilie  - 31 octombrie 2017   Desi nu este foarte cunoscuta pe plan international, Lefkada este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei. Plajele retrase si captivante, unitatile de cazare variate, oamenii primitori si relieful variat, fac din aceasta insula o destinatie perfecta pentru o vaxcanta reusita. Lefkada face parte din grupa Insulelor Ionice, fiind situata pe partea vestica a Greciei si este una din putinele insule accesibile cu masina direct de pe partea continentala prin traversarea unui pod mobil. (...)
  Vezi oferta »
   
1 2 3 4 5 > >>
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase