LiveZilla Live Help
 • Antalya 2017 - Turism individual

  Antalya 2017 - Turism individual
  Antalya 2017 - turism individual   OBSERVATII SI CONDITII DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc în Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate; Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca în scop turistic în Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. Perioada legala de sedere fara viza este de pâna la 90 de zile. MAE recomanda cu insistenta (...)
  Vezi oferta »
   
 • Bodrum si Marmaris - Turism individual 2017

  Bodrum si Marmaris - Turism individual 2017
  Bodrum & Marmaris Turism  INDIVIDUAL - Vara 2017   OBSERVATII SI CONDITII DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, care contine date suplimentare de identificare. Copiii au nevoie de pasaport individual. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult (...)
  Vezi oferta »
   
 • Kusadasi 2017 - Turism individual

  Kusadasi 2017 - Turism individual
  Kusadasi INDIVIDUAL - Vara 2017   INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, care contine date suplimentare de identificare. Copiii au nevoie de pasaport individual. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba (...)
  Vezi oferta »
   
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase