LiveZilla Live Help
 • Thassos 2015 - Turism individual

  Thassos 2015 - Turism individual
  Turism individual Thassos Vara 2015 Perioada: 01.05 - 31.10.2015 Thassos, cea mai nordica insula a Marii Egee, este una dintre destinatiile cu mare cautare la turistii romani, care o prefera pentru peisajele sale frumoase, pentru apa de un albastru incredibil, pentu plajele cu nisip fin, pentru mancarea traditionala, dar si pentru apropierea sa fata de continent (8km). Insula masoara 22 kilometri de la est la vest si 26 kilometri de la nord la sud, cu o circumferinta de aproximativ 100 kilometri. De jur imprejurul coastei, insula Thassos este inconjurata de o sosea care (...)
  Vezi oferta »
   
 • Zakynthos 2015 - Turism individual

  Zakynthos 2015 - Turism individual
  Zakynthos - Vara 2015 Perioada: 01.05 - 31.10.2015 Turism individual Zakynthos se gaseste pe partea Vestica a Greciei in Marea Ionica, facand parte evident din grupa insulelor Ionice impreuna cu: Lefkada, Kefalonia, Corfu, Ithaka, Paxi, Antipaxi ....si   multe alte insule mici. Zakynthos este o destinatie importanta pe piata turistica internationala, in special pentru impatimitii de natura sau distractie. Cei pasionati de fotografie si natura viziteaza insula Zakynthos  pentru locatii deosebite: Laganas, Agios Nikolaos, Agios Sostis, Porto Roxa, Porto Limionas, (...)
  Vezi oferta »
   
 • Lefkada 2015 - Turism individual

  Lefkada 2015 - Turism individual
  Lefkada - Turism Indiviual 2015 Perioada: 01 mai  - 31 octombrie 2015 Sejur minim: 5 nopti   Desi nu este foarte cunoscuta pe plan international, Lefkada este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei. Plajele retrase si captivante, unitatile de cazare variate, oamenii primitori si relieful variat, fac din aceasta insula o destinatie perfecta pentru o vaxcanta reusita. Lefkada face parte din grupa Insulelor Ionice, fiind situata pe partea vestica a Greciei si este una din putinele insule accesibile cu masina direct de pe partea continentala prin (...)
  Vezi oferta »
   
 • Parga 2015 - Turism individual

  Parga 2015 - Turism individual
  Turism individual PARGA - Vara 2015  Perioada: 01.05 - 31.10.2015   Parga este o statiune completa si fascinanta. Situata pe partea vestica a Greciei la 48km distanta fata de orasul Igoumenitsa si 60 km distanta fata de statiunea Sivota, Parga intampina turistii cu peisaje exceptionale, cazari bune, mancare traditionala si plaje superbe. Statiunea se intinde terasat pe culmea muntoasa, cu stradute inguste si intortocheate, portocali, lamai si multi maslini. Intradevar verdele predomina! Din loc in loc taverne imbie calatorul aflat in cautarea unui festin culinar cu (...)
  Vezi oferta »
   
 • Kamena Vourla 2015 - Turism individual

  Kamena Vourla 2015 - Turism individual
  Turism individual KAMENA VOURLA - Vara 2015 Perioada: 01.05 - 31.10.2015 Conditii de rezervare si informatii utile                                                     Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fie achitate integral cu minim 2 saptamani inainte de plecare;                                                     Taxa de statiune nu este inclusa in pretul de cazare                                                     Reducerea de EARLY BOOKING nu se aplica suplimentelor.                                           (...)
  Vezi oferta »
   
 • Vrachos Beach 2015 - Turism individual

  Vrachos Beach 2015 - Turism individual
  Turism individual Vrachos Beach Vara 2015 Perioada: 01.05 - 31.10.2015   Prefectura Preveza este o parte a Regiunii Epirului aflata in Nord Vestul Greciei. Zona Preveza este faimoasa in Grecia pentru plajele late si foarte nisipoase. Una din cele mai frumoase atractii turistice din Preveza este zona Vrachos -Loutsa Beach.      Zona care cuprinde cele doua mici statiuni Vrachos si Loutsa este constituita dintr-o plaja lunga de 6 km, nisipoasa si foarte renumita pentru sporturile nautice precum Kite surfing, wind surfing, similar cu plaja Vassiliki in (...)
  Vezi oferta »
   
 • Riviera Olimpului 2015

  Riviera Olimpului 2015
  Riviera Olimpului - Turism individual Perioada 22 aprilie - 01 noiembrie 2015 Riviera Olimpului este formata din salba de statiuni ce se intind la poalele muntelui Olymp, in lungime de aproximativ 50 km. Statiunile sunt arhicunoscute de turistii romani. Dintre acestea amintim: Korinos, Paralia Katerini, Olympic Beach, Leptokaria, Platamonas, Nei Pori si chiar satul de munte Litochoro. Toate statiunile sunt caracterizate prin plaje late, nisipoase, unitati de cazare diversificate si posibilitatea efectuarii a unei game variate de excursii optionale. Excursii optionale (...)
  Vezi oferta »
   
 • Sivota, Grecia - Turism individual 2015

  Sivota, Grecia - Turism individual 2015
  OFERTA statiunea SIVOTA - turism individual Perioada 22 Aprilie - 31 octombrie 2015 La numai 25 km distanta fata de portul Igoumenitsa, pe partea vestica a Greciei se gaseste statiunea Sivota. Un mic sat pescaresc transformat in statiune turistica, pastreaza inca aerul traditional al zonei. Stradutele inguste sunt ticsite cu mici magazine de suveniruri, cafenele, taverne si locatii de cazare. Aproape toti locuitorii au 2-3 camere transformate in studiouri si care se regasesc mai mult sau mai putin in ofertele agentiilor de turism din diverse tari. Zona portuara este (...)
  Vezi oferta »
   
 • Kanali (Preveza), Grecia - Turism individual 2015

  Kanali (Preveza), Grecia - Turism individual 2015
  Statiunea KANALI (Preveza) - turism individual - Perioada 22 Aprilie - 31 Octombrie 2015   Situata la mica distanta de orasul Preveza, statiunea Kanali este o statiune mica si linistita. Punctul de atractie al statiunii este plaja intinsa, lata si nisipoasa si apa transparent cristalina. Kanali este o destinatie preferata de catre turistii greci care evadeaza din marile orase si ajung rapid intr-un loc minunat ,aproape de casa. Tocmai datorita prezentei grecilor in numar mare, tavernele pastreaza gustul traditional al felurilor de mancare stiut fiind ca ei sunt (...)
  Vezi oferta »
   
 • Samos - Turism individual 2015

  Samos - Turism individual 2015
  Insula Samos - turism individual 2015 Perioada: 01.05.2015 - 15.10.2015 Va prezentam pentru inceput doua insule situate foarte aproape de tarmul turcesc: Insula Lesbos si Insula Samos. Traseul cu masina personala spre aceste insule se face prin Turcia, de preferat cu o noapte intermediara la Edirne sau Chanakkale. Traversarea cu ferryboat-ul se face din localitatea Ayvalik spre Insula Lesbos si Kusadasi spre Samos, astfel incat intr-un sejur pot fi vizitate doua tari: Grecia si Turcia. Experienta traseului este minunata daca se fac opriri pentru vizita fostelor cetati (...)
  Vezi oferta »
   
1 2 >
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase