LiveZilla Live Help
 • Salonic 2016- Turism Individual

  Salonic 2016- Turism Individual
  Salonic 2016   OBSERVATII: Pretul pachet este exprimat in EURO/camera Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din Grecia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei. Pentru acuratetea informatiei, va rugam verificati pagina de internet a (...)
  Vezi oferta »
   
 • Thassos 2016 - Turism individual

  Thassos 2016 - Turism individual
  Thassos Vara 2016 - Turism individual Perioada: 01.05 - 31.10.2016 Thassos, cea mai nordica insula a Marii Egee, este una dintre destinatiile cu mare cautare la turistii romani, care o prefera pentru peisajele sale frumoase, pentru apa de un albastru incredibil, pentu plajele cu nisip fin, pentru mancarea traditionala, dar si pentru apropierea sa fata de continent (8km). Insula masoara 22 kilometri de la est la vest si 26 kilometri de la nord la sud, cu o circumferinta de aproximativ 100 kilometri. De jur imprejurul coastei, insula Thassos este inconjurata de o sosea care (...)
  Vezi oferta »
   
 • Halkidiki 2016 - Turism individual

  Halkidiki 2016 - Turism individual
  Halkidiki Vara 2016 Aprilie - Octombrie 2016 Dealuri verzi mangaiate bland de soarele Mediteranei, paduri dese de pini ce coboara lenes sa se racoreasca in mare, ape limpezi de un incredibil albastru turcoaz, plaje ocrotite de golfuri pitoresti… acesta este tabloul in care natura se regaseste in cea mai pura si mai seducatoare forma, alcatuind paradisul verde al peninsulei Halkidiki.           Bratul Kassandra este primul si cel mai cosmopolit din cele trei care alcatuiesc peninsula. Kalithea si Hanioti, cele mai dezvoltate statiuni ale Kassandrei, atrag nenumarati (...)
  Vezi oferta »
   
 • Zakynthos 2016 - Turism individual

  Zakynthos 2016 - Turism individual
  Zakynthos - Vara 2016 Perioada: 01.05 - 31.10.2016 Turism individual Zakynthos se gaseste pe partea Vestica a Greciei in Marea Ionica, facand parte evident din grupa insulelor Ionice impreuna cu: Lefkada, Kefalonia, Corfu, Ithaka, Paxi, Antipaxi ....si   multe alte insule mici. Zakynthos este o destinatie importanta pe piata turistica internationala, in special pentru impatimitii de natura sau distractie. Cei pasionati de fotografie si natura viziteaza insula Zakynthos  pentru locatii deosebite: Laganas, Agios Nikolaos, Agios Sostis, Porto Roxa, Porto Limionas, (...)
  Vezi oferta »
   
 • Lefkada 2016 - Turism individual

  Lefkada 2016 - Turism individual
  Lefkada - Turism Indiviual 2016 Perioada: 01 aprilie  - 31 octombrie 2016     Desi nu este foarte cunoscuta pe plan international, Lefkada este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei. Plajele retrase si captivante, unitatile de cazare variate, oamenii primitori si relieful variat, fac din aceasta insula o destinatie perfecta pentru o vaxcanta reusita. Lefkada face parte din grupa Insulelor Ionice, fiind situata pe partea vestica a Greciei si este una din putinele insule accesibile cu masina direct de pe partea continentala prin traversarea unui pod (...)
  Vezi oferta »
   
 • Skiathos 2016 - Turism individual

  Skiathos 2016 - Turism individual
  SKIATHOS - Vara 2016 Perioada: 01.05 - 30.10.2016 Turism individual   CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de (...)
  Vezi oferta »
   
 • Kamena Vourla 2016 - Turism individual

  Kamena Vourla 2016 - Turism individual
  Turism individual KAMENA VOURLA - Vara 2016 Perioada: 01.05 - 31.10.2016   CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii (...)
  Vezi oferta »
   
 • Evia 2016 - Turism individual

  Evia 2016 - Turism individual
  Turism individual - EVIA Perioada: 1 mai - 31 octombrie 2016   Insula Evia este a doua insula ca marime a Greciei dupa Creta. Situata pe partea Estica a Greciei, insula Evia este legata de continent atat prin curse regulate de ferry cat si printr-un pod ce uneste continentul cu Halkida, capitala insulei.   Statiunile sunt numeroase. In Nord se gasesc statiuni precum: Pefki sau Edipsos cu plaje late si multe modalitati de distractie. Pe parte Estica a insulei intalnim: Agia Anna, Kimi, Koskinon Beach, statiuni cochete de unde se pot face multe excursii (...)
  Vezi oferta »
   
 • Samothraki 2016 - Turism individual

  Samothraki 2016 - Turism individual
  Turism individual - SAMOTHRAKI Perioada: 22 aprilie - 10 octombrie 2016   CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de (...)
  Vezi oferta »
   
 • Riviera Olimpului 2016

  Riviera Olimpului 2016
  Riviera Olimpului - Turism individual Perioada 22 aprilie - 22 decembrie 2016 Riviera Olimpului este formata din salba de statiuni ce se intind la poalele muntelui Olymp, in lungime de aproximativ 50 km. Statiunile sunt arhicunoscute de turistii romani. Dintre acestea amintim: Korinos, Paralia Katerini, Olympic Beach, Leptokaria, Platamonas, Nei Pori si chiar satul de munte Litochoro. Toate statiunile sunt caracterizate prin plaje late, nisipoase, unitati de cazare diversificate si posibilitatea efectuarii a unei game variate de excursii optionale. Excursii optionale (...)
  Vezi oferta »
   
 • Samos - Turism individual 2016

  Samos - Turism individual 2016
  Insula Samos - turism individual 2016 Perioada: 01.05.2016 - 31.10.2016 Va prezentam pentru inceput o insula situata foarte aproape de tarmul turcesc: Insula Samos. Traseul cu masina personala spre aceasta insula se face prin Turcia, de preferat cu o noapte intermediara la Edirne sau Chanakkale. Traversarea cu ferryboat-ul se face din localitatea Kusadasi spre Samos, astfel incat intr-un sejur pot fi vizitate doua tari: Grecia si Turcia. Experienta traseului este minunata daca se fac opriri pentru vizita fostelor cetati grecesti: Assos, Troia, Pergamon, Efess ... Insula, (...)
  Vezi oferta »
   
 • Lesbos - Turism individual 2016

  Lesbos - Turism individual 2016
  Insula Lesbos - turism individual 2016 Perioada: 20.04.2015 - 31.10.2016 Va prezentam pentru inceput o insula situata foarte aproape de tarmul turcesc: Insula Lesbos. Traseul cu masina personala spre aceste insule se face prin Turcia, de preferat cu o noapte intermediara la Edirne sau Chanakkale. Traversarea cu ferryboat-ul se face din localitatea Ayvalik spre Insula Lesbos si Kusadasi spre Samos, astfel incat intr-un sejur pot fi vizitate doua tari: Grecia si Turcia. Experienta traseului este minunata daca se fac opriri pentru vizita fostelor cetati grecesti: Assos, (...)
  Vezi oferta »
   
 • Chios - Turism individual 2016

  Chios - Turism individual 2016
  Turism individual - CHIOS Perioada: 1 ianuarie - 31 decembrie 2016 Chios este a cincea insula ca marime a Greciei fiind situate in NE marii Egee la numai 7 km distanta fata de coasta Turciei. Insula Chios este despartita de Turcia prin stramtoarea Chios avand curse de ferryboat zilnice spre regiunea Cesme sau spre Izmir. Insula Chios este cunoscuta international pentru satele medieval, manastirea Nea Moni ( sec 11) si Agia Markella – protectoarea insulei   dar in special pentru exportul de mastic. Zona Sudica a insulei este denumita Mastichochoria datorita (...)
  Vezi oferta »
   
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase