LiveZilla Live Help
 • Loutraki - turism individual

  Loutraki - turism individual
  LOTRAKI 2014 - Turism Individual   CONDITII DE REZERVARE SI INFORMATII UTILE: Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fie achitate integral cu minim 2 saptamani inainte de plecare. Reducerea de EARLY BOOKING nu se aplica suplimentelor. Asigurarea medicala nu este inclusa in pret, este optionala; asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii) - este optionala, nu este inclusa pret. Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret; Preturile pentru copii sunt valabile (...)
  Vezi oferta »
   
 • Kalamata Peloponez

  Kalamata Peloponez
  Turism individual Kalamata ~ Peloponez Perioada: 24 iulie -30 noiembrie 2014                                                              Conditii de rezervare si informatii utile                                                     Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fie achitate integral cu minim 2 saptamani inainte de plecare;                                                      Reducerea de EARLY BOOKING nu se aplica suplimentelor.                                                   (...)
  Vezi oferta »
   
 • Thassos 2014 - Turism individual

  Thassos 2014 - Turism individual
  Turism individual Thassos Vara 2014 Perioada: 01.05 - 15.10.2014 Thassos, cea mai nordica insula a Marii Egee, este una dintre destinatiile cu mare cautare la turistii romani, care o prefera pentru peisajele sale frumoase, pentru apa de un albastru incredibil, pentu plajele cu nisip fin, pentru mancarea traditionala, dar si pentru apropierea sa fata de continent (8km). Insula masoara 22 kilometri de la est la vest si 26 kilometri de la nord la sud, cu o circumferinta de aproximativ 100 kilometri. De jur imprejurul coastei, insula Thassos este inconjurata de o sosea care (...)
  Vezi oferta »
   
 • Halkidiki 2014 - Turism individual

  Halkidiki 2014 - Turism individual
  Halkidiki Vara 2014 01.05 - 15.10.2014 Dealuri verzi mangaiate bland de soarele Mediteranei, paduri dese de pini ce coboara lenes sa se racoreasca in mare, ape limpezi de un incredibil albastru turcoaz, plaje ocrotite de golfuri pitoresti… acesta este tabloul in care natura se regaseste in cea mai pura si mai seducatoare forma, alcatuind paradisul verde al peninsulei Halkidiki.           Bratul Kassandra este primul si cel mai cosmopolit din cele trei care alcatuiesc peninsula. Kalithea si Hanioti, cele mai dezvoltate statiuni ale Kassandrei, atrag nenumarati turisti (...)
  Vezi oferta »
   
 • Zakynthos 2014 - Turism individual

  Zakynthos 2014 - Turism individual
  Zakynthos - Vara 2014 Perioada: 01.05 - 31.10.2014 Turism individual Zakynthos se gaseste pe partea Vestica a Greciei in Marea Ionica, facand parte evident din grupa insulelor Ionice impreuna cu: Lefkada, Kefalonia, Corfu, Ithaka, Paxi, Antipaxi ....si   multe alte insule mici. Zakynthos este o destinatie importanta pe piata turistica internationala, in special pentru impatimitii de natura sau distractie. Cei pasionati de fotografie si natura viziteaza insula Zakynthos  pentru locatii deosebite: Laganas, Agios Nikolaos, Agios Sostis, Porto Roxa, Porto Limionas, (...)
  Vezi oferta »
   
 • Lefkada 2014 - Turism individual

 • Parga 2014 - Turism individual

  Parga 2014 - Turism individual
  Turism individual PARGA - Vara 2014  Perioada: 01.05 - 31.10.2014   Parga este o statiune completa si fascinanta. Situata pe partea vestica a Greciei la 48km distanta fata de orasul Igoumenitsa si 60 km distanta fata de statiunea Sivota, Parga intampina turistii cu peisaje exceptionale, cazari bune, mancare traditionala si plaje superbe. Statiunea se intinde terasat pe culmea muntoasa, cu stradute inguste si intortocheate, portocali, lamai si multi maslini. Intradevar verdele predomina! Din loc in loc taverne imbie calatorul aflat in cautarea unui festin culinar cu (...)
  Vezi oferta »
   
 • Skiathos 2014 - Turism individual

  Skiathos 2014 - Turism individual
  SKIATHOS - Vara 2014 Perioada: 01.05 - 30.10.2014 Turism individual Conditii de rezervare si informatii utile                                                     Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fie achitate integral cu minim 2 saptamani inainte de plecare; Reducerea de EARLY BOOKING nu se aplica suplimentelor. Asigurarea medicala nu este inclusa in pret, este optionala; asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii) - este optionala, nu este inclusa pret. Preturile pentru (...)
  Vezi oferta »
   
 • Kamena Vourla 2014 - Turism individual

  Kamena Vourla 2014 - Turism individual
  Turism individual KAMENA VOURLA - Vara 2014 Perioada: 01.05 - 31.10.2013 Conditii de rezervare si informatii utile                                                     Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fie achitate integral cu minim 2 saptamani inainte de plecare;                                                     Taxa de statiune nu este inclusa in pretul de cazare                                                     Reducerea de EARLY BOOKING nu se aplica suplimentelor.                                           (...)
  Vezi oferta »
   
 • Kefalonia 2014 - Turism individual

  Kefalonia 2014 - Turism individual
  Insula KEFALONIA - Vara 2014 Perioada: 01.05 - 31.10.2014 Turism individual            Insula Kefalonia face parte din grupa insulelor Ionice, impreuna cu Zakynthos, Lefkada, Corfu, Ithaka, Paxi, Antipaxi si multe alte mici insulite…. Capitala este Argostoli, cu o populatie de aproximativ 14.000 locuitori, fiind si cel mai mare oras al insulei. Printre orasele principale: Lixouri, Poros, Sami… Infrastructura este destul de bine pusa la punct, adica exista o sosea principala care leaga marile orase, dar si linii de ferryboat care fac conexiunea cu alte (...)
  Vezi oferta »
   
1 2 3 > >>
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase