LiveZilla Live Help
 • Lefkada 2015 - Turism individual

  Lefkada 2015 - Turism individual
  Lefkada - Turism Indiviual 2015 Perioada: 01 mai  - 31 octombrie 2015 Sejur minim: 5 nopti   Desi nu este foarte cunoscuta pe plan international, Lefkada este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei. Plajele retrase si captivante, unitatile de cazare variate, oamenii primitori si relieful variat, fac din aceasta insula o destinatie perfecta pentru o vaxcanta reusita. Lefkada face parte din grupa Insulelor Ionice, fiind situata pe partea vestica a Greciei si este una din putinele insule accesibile cu masina direct de pe partea continentala prin (...)
  Vezi oferta »
   
 • Parga 2015 - Turism individual

  Parga 2015 - Turism individual
  Turism individual PARGA - Vara 2015  Perioada: 01.05 - 31.10.2015   Parga este o statiune completa si fascinanta. Situata pe partea vestica a Greciei la 48km distanta fata de orasul Igoumenitsa si 60 km distanta fata de statiunea Sivota, Parga intampina turistii cu peisaje exceptionale, cazari bune, mancare traditionala si plaje superbe. Statiunea se intinde terasat pe culmea muntoasa, cu stradute inguste si intortocheate, portocali, lamai si multi maslini. Intradevar verdele predomina! Din loc in loc taverne imbie calatorul aflat in cautarea unui festin culinar cu (...)
  Vezi oferta »
   
 • Vrachos Beach 2015 - Turism individual

  Vrachos Beach 2015 - Turism individual
  Turism individual Vrachos Beach Vara 2015 Perioada: 01.05 - 31.10.2015   Prefectura Preveza este o parte a Regiunii Epirului aflata in Nord Vestul Greciei. Zona Preveza este faimoasa in Grecia pentru plajele late si foarte nisipoase. Una din cele mai frumoase atractii turistice din Preveza este zona Vrachos -Loutsa Beach.      Zona care cuprinde cele doua mici statiuni Vrachos si Loutsa este constituita dintr-o plaja lunga de 6 km, nisipoasa si foarte renumita pentru sporturile nautice precum Kite surfing, wind surfing, similar cu plaja Vassiliki in (...)
  Vezi oferta »
   
 • Sivota, Grecia - Turism individual 2015

  Sivota, Grecia - Turism individual 2015
  OFERTA statiunea SIVOTA - turism individual Perioada 22 Aprilie - 31 octombrie 2015 La numai 25 km distanta fata de portul Igoumenitsa, pe partea vestica a Greciei se gaseste statiunea Sivota. Un mic sat pescaresc transformat in statiune turistica, pastreaza inca aerul traditional al zonei. Stradutele inguste sunt ticsite cu mici magazine de suveniruri, cafenele, taverne si locatii de cazare. Aproape toti locuitorii au 2-3 camere transformate in studiouri si care se regasesc mai mult sau mai putin in ofertele agentiilor de turism din diverse tari. Zona portuara este (...)
  Vezi oferta »
   
 • Kanali (Preveza), Grecia - Turism individual 2015

  Kanali (Preveza), Grecia - Turism individual 2015
  Statiunea KANALI (Preveza) - turism individual - Perioada 22 Aprilie - 31 Octombrie 2015   Situata la mica distanta de orasul Preveza, statiunea Kanali este o statiune mica si linistita. Punctul de atractie al statiunii este plaja intinsa, lata si nisipoasa si apa transparent cristalina. Kanali este o destinatie preferata de catre turistii greci care evadeaza din marile orase si ajung rapid intr-un loc minunat ,aproape de casa. Tocmai datorita prezentei grecilor in numar mare, tavernele pastreaza gustul traditional al felurilor de mancare stiut fiind ca ei sunt (...)
  Vezi oferta »
   
 • Samos - Turism individual 2015

  Samos - Turism individual 2015
  Insula Samos - turism individual 2015 Perioada: 01.05.2015 - 15.10.2015 Va prezentam pentru inceput doua insule situate foarte aproape de tarmul turcesc: Insula Lesbos si Insula Samos. Traseul cu masina personala spre aceste insule se face prin Turcia, de preferat cu o noapte intermediara la Edirne sau Chanakkale. Traversarea cu ferryboat-ul se face din localitatea Ayvalik spre Insula Lesbos si Kusadasi spre Samos, astfel incat intr-un sejur pot fi vizitate doua tari: Grecia si Turcia. Experienta traseului este minunata daca se fac opriri pentru vizita fostelor cetati (...)
  Vezi oferta »
   
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase