LiveZilla Live Help
 • Corfu 2015 - Turism individual

  Corfu 2015 - Turism individual
  Turism individual Corfu Vara 2015     Corfu – numit de greci Kerkyra – este o insula situata in Marea Ionica, aproape de costa Albaniei, de care este despartita printr-o stramtoare cu o latime de 3 pana la 25 km. Impreuna cu insulele satelit care apartin de el, Corfu este a doua insula ca marime dintre Insulele Ionice (Paxi, Lefkada, Ithaki, Kefalonia, Zakynthos, Kythira). Corfu este o insula muntoasa, cel mai inalt varf fiind Pantokrator si se bucura de un climat mediteranean cu ierni blande si veri calduroase, dar umede datorita vanturilor care vin din (...)
  Vezi oferta »
   
 • Atena 2015- Turism Individual

  Atena 2015- Turism Individual
  ATENA 2015   OBSERVATII: Pretul pachet este exprimat in EURO/camera Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din Grecia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei. Pentru acuratetea informatiei, va rugam verificati pagina de internet a (...)
  Vezi oferta »
   
 • Thassos 2015 - Turism individual

  Thassos 2015 - Turism individual
  Turism individual Thassos Vara 2015 Perioada: 01.05 - 31.10.2015 Thassos, cea mai nordica insula a Marii Egee, este una dintre destinatiile cu mare cautare la turistii romani, care o prefera pentru peisajele sale frumoase, pentru apa de un albastru incredibil, pentu plajele cu nisip fin, pentru mancarea traditionala, dar si pentru apropierea sa fata de continent (8km). Insula masoara 22 kilometri de la est la vest si 26 kilometri de la nord la sud, cu o circumferinta de aproximativ 100 kilometri. De jur imprejurul coastei, insula Thassos este inconjurata de o sosea care (...)
  Vezi oferta »
   
 • Halkidiki 2015 - Turism individual

  Halkidiki 2015 - Turism individual
  Halkidiki Vara 2015 01.05 - 31.10.2015 Dealuri verzi mangaiate bland de soarele Mediteranei, paduri dese de pini ce coboara lenes sa se racoreasca in mare, ape limpezi de un incredibil albastru turcoaz, plaje ocrotite de golfuri pitoresti… acesta este tabloul in care natura se regaseste in cea mai pura si mai seducatoare forma, alcatuind paradisul verde al peninsulei Halkidiki.           Bratul Kassandra este primul si cel mai cosmopolit din cele trei care alcatuiesc peninsula. Kalithea si Hanioti, cele mai dezvoltate statiuni ale Kassandrei, atrag nenumarati turisti (...)
  Vezi oferta »
   
 • Zakynthos 2015 - Turism individual

  Zakynthos 2015 - Turism individual
  Zakynthos - Vara 2015 Perioada: 01.05 - 31.10.2015 Turism individual Zakynthos se gaseste pe partea Vestica a Greciei in Marea Ionica, facand parte evident din grupa insulelor Ionice impreuna cu: Lefkada, Kefalonia, Corfu, Ithaka, Paxi, Antipaxi ....si   multe alte insule mici. Zakynthos este o destinatie importanta pe piata turistica internationala, in special pentru impatimitii de natura sau distractie. Cei pasionati de fotografie si natura viziteaza insula Zakynthos  pentru locatii deosebite: Laganas, Agios Nikolaos, Agios Sostis, Porto Roxa, Porto Limionas, (...)
  Vezi oferta »
   
 • Lefkada 2015 - Turism individual

  Lefkada 2015 - Turism individual
  Lefkada - Turism Indiviual 2015 Perioada: 01 mai  - 31 octombrie 2015 Sejur minim: 5 nopti   Desi nu este foarte cunoscuta pe plan international, Lefkada este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei. Plajele retrase si captivante, unitatile de cazare variate, oamenii primitori si relieful variat, fac din aceasta insula o destinatie perfecta pentru o vaxcanta reusita. Lefkada face parte din grupa Insulelor Ionice, fiind situata pe partea vestica a Greciei si este una din putinele insule accesibile cu masina direct de pe partea continentala prin (...)
  Vezi oferta »
   
 • Parga 2015 - Turism individual

  Parga 2015 - Turism individual
  Turism individual PARGA - Vara 2015  Perioada: 01.05 - 31.10.2015   Parga este o statiune completa si fascinanta. Situata pe partea vestica a Greciei la 48km distanta fata de orasul Igoumenitsa si 60 km distanta fata de statiunea Sivota, Parga intampina turistii cu peisaje exceptionale, cazari bune, mancare traditionala si plaje superbe. Statiunea se intinde terasat pe culmea muntoasa, cu stradute inguste si intortocheate, portocali, lamai si multi maslini. Intradevar verdele predomina! Din loc in loc taverne imbie calatorul aflat in cautarea unui festin culinar cu (...)
  Vezi oferta »
   
 • Skiathos 2015 - Turism individual

  Skiathos 2015 - Turism individual
  SKIATHOS - Vara 2015 Perioada: 01.05 - 30.10.2015 Turism individual Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fie achitate integral cu minim 2 saptamani inainte de plecare; Reducerea de EARLY BOOKING nu se aplica suplimentelor. Asigurarea medicala nu este inclusa in pret, este optionala; asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii) - este optionala, nu este inclusa pret. Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret; Preturile pentru copii sunt valabile in cazul in (...)
  Vezi oferta »
   
 • Kamena Vourla 2015 - Turism individual

  Kamena Vourla 2015 - Turism individual
  Turism individual KAMENA VOURLA - Vara 2015 Perioada: 01.05 - 31.10.2015 Conditii de rezervare si informatii utile                                                     Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fie achitate integral cu minim 2 saptamani inainte de plecare;                                                     Taxa de statiune nu este inclusa in pretul de cazare                                                     Reducerea de EARLY BOOKING nu se aplica suplimentelor.                                           (...)
  Vezi oferta »
   
 • Vrachos Beach 2015 - Turism individual

  Vrachos Beach 2015 - Turism individual
  Turism individual Vrachos Beach Vara 2015 Perioada: 01.05 - 31.10.2015   Prefectura Preveza este o parte a Regiunii Epirului aflata in Nord Vestul Greciei. Zona Preveza este faimoasa in Grecia pentru plajele late si foarte nisipoase. Una din cele mai frumoase atractii turistice din Preveza este zona Vrachos -Loutsa Beach.      Zona care cuprinde cele doua mici statiuni Vrachos si Loutsa este constituita dintr-o plaja lunga de 6 km, nisipoasa si foarte renumita pentru sporturile nautice precum Kite surfing, wind surfing, similar cu plaja Vassiliki in (...)
  Vezi oferta »
   
1 2 >
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase