LiveZilla Live Help
 • Litoral Romania 2017

  Litoral Romania 2017
  ASISTENTA TURISTICA GARANTIA UNEI VACANTE REUSITE Pentru a avea garantia unei vacante reusite, Paralela 45 va propune un nou concept pentru turistii romani in Romania – ASISTENTA TURISTICA  pentru vacanta Dumneavoastra pe Litoral.  Aceasta se va realiza prin reprezentantii nostrii zonali, de la dispeceratul nostru din NEPTUN. Ei va vor vizita pe perioada sejurului Dumneavoastra, pentru a se asigura ca va bucurati de o vacanta fara probleme. In cazul in care aveti anumite solicitari, fata de calitatea serviciilor hoteliere, sau aveti nevoie de informatii, sau doriti sa (...)
  Vezi oferta »
   
 • Litoral Bulgaria 2017 - Turism individual

  Litoral Bulgaria 2017 - Turism individual
  Litoral Bulgaria 2017 SERVICII INCLUSE: cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel o umbrela si doua sezlonguri gratuite pe plaja, pe camera dubla, cu exceptia Hotelurilor Kompas si Panorama.Turistii cazati aici vor primi umbrele mobile pe care le pot amplasa pe plaja, in zona libera.   NU SUNT INCLUSE: taxa de statiune: 1 euro/adult/zi si 0,5 euro/copil/zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei) transport (optional)   Tarifele din sistem sunt valabile pentru cetateni ce poseda pasaport sau carte de  identitate (...)
  Vezi oferta »
   
 • Antalya 2016 - Turism individual

  Antalya 2016 - Turism individual
  Antalya 2016 - turism individual   OBSERVATII SI CONDITII DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc în Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate; Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca în scop turistic în Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. Perioada legala de sedere fara viza este de pâna la 90 de zile. MAE recomanda cu insistenta (...)
  Vezi oferta »
   
 • Revelion 2017 Romania

  Revelion 2017 Romania
  Revelion Romania 2016 - 2017   CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de (...)
  Vezi oferta »
   
 • Litoral Bulgaria - Revelion 2017

  Litoral Bulgaria - Revelion 2017
  Litoral Bulgaria - Revelion 2017 - Turism individual - STATIUNI: Balchik, Nisipurile de Aur, Sf. Constantin & Elena   SERVICII INCLUSE: cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel Taxa de statiune   NU SUNT INCLUSE: La anumite hoteluri, unde este specifiat, se va adauga si taxa de statiune mentionata ca si valoare transport (optional) CONDITII FINANCIARE: OFERTA EARLY BOOKING TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 100% din pretul pachetului turistic trebuie achitat pana (...)
  Vezi oferta »
   
 • Muntenegru - Turism individual 2016

  Muntenegru - Turism individual 2016
  Muntenegru - Turism individual 2016   SERVICII INCLUSE: • cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel" NU SUNT INCLUSE DAR SUNT OBLIGATORII: • taxa de statiune (este obligatorie si se achita la sediul agentiei) – specificata la fiecare hotel in parte INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei:  carte de identitate, sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc in afara tarii sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, care (...)
  Vezi oferta »
   
 • Hai la Bai

  Hai la Bai
  Hai la bai 2016 Perioada 15.09 - 15.12.2016   Revenim si in acest an cu ofertele noastre pentru statiunile balneare, pentru a  oferi celor interesati  sansa sa aleaga destinatia  vacantei pentru sanatate sau refacere. Tarifele sunt extrem de prietenoase,  accesibile tuturor categoriilor  sociale  (pensionari, studenti, dar si persoanelor active cu venituri mai reduse). Totodata  avem oferte si pentru cei care vor doar un program de wellness intr-un cadru special pentru a se relaxa de stresul zilnic!Rezervarile se pot face la agentiile de turism sau direct la hotel! (...)
  Vezi oferta »
   
 • O saptamana de refacere

  O saptamana de refacere
  O saptamana de refacere 2016 Perioada 15.09 - 15.12.2016 - OFERTA BALNEARA -   Revenim si in acest an cu ofertele noastre pentru statiunile balneare, pentru a  oferi celor interesati  sansa sa aleaga destinatia  vacantei pentru sanatate sau refacere. Tarifele sunt extrem de prietenoase,  accesibile tuturor categoriilor  sociale  (pensionari, studenti, dar si persoanelor active cu venituri mai reduse). Totodata  avem oferte si pentru cei care vor doar un program de wellness intr-un cadru special pentru a se relaxa de stresul zilnic!Rezervarile se pot face la (...)
  Vezi oferta »
   
 • Decada Balneara

  Decada Balneara
  Decada balneara 2016 Perioada 15.09 - 15.12.2016   Revenim si in acest an cu ofertele noastre pentru statiunile balneare, pentru a  oferi celor interesati  sansa sa aleaga destinatia  vacantei pentru sanatate sau refacere. Tarifele sunt extrem de prietenoase,  accesibile tuturor categoriilor  sociale  (pensionari, studenti, dar si persoanelor active cu venituri mai reduse). Totodata  avem oferte si pentru cei care vor doar un program de wellness intr-un cadru special pentru a se relaxa de stresul zilnic! Rezervarile se pot face la agentiile de turism sau direct la (...)
  Vezi oferta »
   
 • Craciun 2016 in Romania

  Craciun 2016 in Romania
  Craciun Romania 2016   CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula (...)
  Vezi oferta »
   
 • Munte Romania 2016

  Munte Romania 2016
        Descopera Romania! Mergi la munte in Romania! Moeciu de Sus Moieciu de Sus, una dintre cele mai frumoase zone turistice din tara este situata la aproximativ 10 km de renumitul si apreciatul castel – Castelul Bran. Factorii naturali, ospitalitatea locuitorilor, frumoasele peisaje pitoresti completeaza un frumos tablou al satului romanesc. Un alt element prin care Statiunea Moeciu de Sus se face remarcata, este prezenta Cheilor Gradistei si a rezervatiei bio-geologice „La Chisatoare”. Linistea, bucatele romanesti, si accesul usor catre Platoul Bucegilor si toate (...)
  Vezi oferta »
   
1 2 3 4 5 > >>
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase