LiveZilla Live Help
 • Litoral Romania 2017

  Litoral Romania 2017
  ASISTENTA TURISTICA GARANTIA UNEI VACANTE REUSITE Pentru a avea garantia unei vacante reusite, Paralela 45 va propune un nou concept pentru turistii romani in Romania – ASISTENTA TURISTICA  pentru vacanta Dumneavoastra pe Litoral.  Aceasta se va realiza prin reprezentantii nostrii zonali, de la dispeceratul nostru din NEPTUN. Ei va vor vizita pe perioada sejurului Dumneavoastra, pentru a se asigura ca va bucurati de o vacanta fara probleme. In cazul in care aveti anumite solicitari, fata de calitatea serviciilor hoteliere, sau aveti nevoie de informatii, sau doriti sa (...)
  Vezi oferta »
   
 • Litoral Bulgaria 2017 - Turism individual

  Litoral Bulgaria 2017 - Turism individual
  Litoral Bulgaria 2017 SERVICII INCLUSE: cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel o umbrela si doua sezlonguri gratuite pe plaja, pe camera dubla, cu exceptia Hotelurilor Kompas si Panorama.Turistii cazati aici vor primi umbrele mobile pe care le pot amplasa pe plaja, in zona libera.   NU SUNT INCLUSE: taxa de statiune: 1 euro/adult/zi si 0,5 euro/copil/zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei) transport (optional)   Tarifele din sistem sunt valabile pentru cetateni ce poseda pasaport sau carte de  identitate (...)
  Vezi oferta »
   
 • Litoral SPA - Romania 2017

  Litoral SPA - Romania 2017
  ASISTENTA TURISTICA GARANTIA UNEI VACANTE REUSITE Pentru a avea garantia unei vacante reusite, Paralela 45 va propune un nou concept pentru turistii romani in Romania – ASISTENTA TURISTICA  pentru vacanta Dumneavoastra pe Litoral.  Aceasta se va realiza prin reprezentantii nostrii zonali, de la dispeceratul nostru din NEPTUN. Ei va vor vizita pe perioada sejurului Dumneavoastra, pentru a se asigura ca va bucurati de o vacanta fara probleme. In cazul in care aveti anumite solicitari, fata de calitatea serviciilor hoteliere, sau aveti nevoie de informatii, sau doriti sa (...)
  Vezi oferta »
   
 • Corfu 2017 - Turism individual

  Corfu 2017 - Turism individual
  Turism individual Corfu Vara 2017       CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, (...)
  Vezi oferta »
   
 • Antalya 2017 - Turism individual

  Antalya 2017 - Turism individual
  Antalya 2017 - turism individual   OBSERVATII SI CONDITII DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc în Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate; Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca în scop turistic în Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. Perioada legala de sedere fara viza este de pâna la 90 de zile. MAE recomanda cu insistenta (...)
  Vezi oferta »
   
 • Rimini (Italia) vara 2017 - turism individual

  Rimini (Italia) vara 2017 - turism individual
  ITALIA – Litoral RIMINI 2017 - turism individual -   CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour (...)
  Vezi oferta »
   
 • Litoral Bulgaria - Revelion 2017

  Litoral Bulgaria - Revelion 2017
  Litoral Bulgaria - Revelion 2017 - Turism individual - STATIUNI: Balchik, Nisipurile de Aur, Sf. Constantin & Elena   SERVICII INCLUSE: cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel Taxa de statiune   NU SUNT INCLUSE: La anumite hoteluri, unde este specifiat, se va adauga si taxa de statiune mentionata ca si valoare transport (optional) CONDITII FINANCIARE: OFERTA EARLY BOOKING TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 100% din pretul pachetului turistic trebuie achitat pana (...)
  Vezi oferta »
   
 • Croatia - Turism individual 2017

  Croatia - Turism individual 2017
  Croatia - turism individual 2017 Perioada 01 mai - 01 octombrie 2017   Conditii de rezervare si informatii utile                                                                                                 Rezervarile se vor face in urma achitarii unui avans de minim 50%, urmand ca serviciile sa fie achitate integral cu minim 2 saptamani inainte de plecare;                                                                                                 TAXA DE STATIUNE ESTE INCLUSA IN PRETUL DE CAZARE.                                                               (...)
  Vezi oferta »
   
 • 1 Mai in Romania

  1 Mai in Romania
  1 Mai - Romania 2017   CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula (...)
  Vezi oferta »
   
 • Muntenegru - Turism individual 2017

  Muntenegru - Turism individual 2017
  Muntenegru - Turism individual 2017   SERVICII INCLUSE: cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel NU SUNT INCLUSE DAR SUNT OBLIGATORII: taxa de statiune (este obligatorie si se achita la sediul agentiei) – specificata la fiecare hotel in parte INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei:  carte de identitate, sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc in afara tarii sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, (...)
  Vezi oferta »
   
 • Minivacante de Rusalii in Romania

  Minivacante de Rusalii in Romania
  Minivacante Rusalii -  Romania 2017   CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva (...)
  Vezi oferta »
   
 • Minivacante de Sfanta Maria

  Minivacante de Sfanta Maria
  Minivacanta Sfanta Maria - Romania 2017   CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva (...)
  Vezi oferta »
   
 • Oferta Balneo 2017

  Oferta Balneo 2017
  Este timpul sa te bucuri de beneficiile nenumaratelor bogatii naturale ale tarii noastre! Alege oferta potrivita si bucura-te de relaxare Tarifele includ: ·         cazare si masa conform tipului de sejur ales; ·         acces la piscine si la sala de fitness pentru hotelurile de 3* si 4* (turistii cazati la Hotel Nufarul au acces la piscinele de la Hotel Termal); Nota: ·         tarifele sunt valabile doar pentru turistii romani; ·         turistii sositi la tratament (cu exceptia celor cazati la hotel International) trebuie sa prezinte medicului din (...)
  Vezi oferta »
   
 • Turism seniori - Albena 2017

  Turism seniori - Albena 2017
  Turism Seniori in Albena Perioada de valabilitate: 03.05 - 17.06.2017 (check out) EURO / loc in camera dubla Hotel Sejur 5 nopti Sejur 7 nopti Primasol Ralitsa Superior (AI+) 168 225 Primasol Ralitsa Aqua Club (AI+) 168 225 Laguna Mare ( AI ) 150 199 Sandy Beach ( AI (...)
  Vezi oferta »
   
1 2 3 4 5 > >>
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase