LiveZilla Live Help
 • Litoral Romania 2016

  Litoral Romania 2016
  Descopera fiecare statiune a Marii Negre din Romania     Dorind sa aveti posibilitatea inca din 2015 sa studiati ofertele pentru 2016 am alcatuit pentru Dumneavoastra o Avanpremiera a Litoralului Romanesc cu hotelurile care isi vor mentine tarifele, hoteluri pe care mare parte dintre Dumneavoastra le cunoasteti si la care cu siguranta veti reveni! Pentru anul 2016, Paralela 45 a pregatit pentru Dumneavoastra multe oferte speciale – Inscrieri Timpurii, cu oferte de discount important, program lansat de ANAT in 2009, Litoralul pentru Toti, Oferte pentru Seniori, (...)
  Vezi oferta »
   
 • Litoral Bulgaria 2016 - Turism individual

  Litoral Bulgaria 2016 - Turism individual
  Litoral Bulgaria 2016 SERVICII INCLUSE: cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel Taxa de statiune   NU SUNT INCLUSE: La anumite hoteluri, unde este specifiat, se va adauga si taxa de statiune mentionata ca si valoare transport (optional) NOU in statiunea DUNI: AQUA PARK, care va fi deschis in perioada 01.06-15.09.2016   CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea (...)
  Vezi oferta »
   
 • Antalya 2016 - Turism individual

  Antalya 2016 - Turism individual
  Antalya 2016 - turism individual   OBSERVATII SI CONDITII DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc în Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate; Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca în scop turistic în Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. Perioada legala de sedere fara viza este de pâna la 90 de zile. MAE recomanda cu insistenta (...)
  Vezi oferta »
   
 • Revelion 2017 Romania

  Revelion 2017 Romania
  Revelion Romania 2016 - 2017   CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de (...)
  Vezi oferta »
   
 • Muntenegru - Turism individual 2016

  Muntenegru - Turism individual 2016
  Muntenegru - Turism individual 2016   SERVICII INCLUSE: • cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel" NU SUNT INCLUSE DAR SUNT OBLIGATORII: • taxa de statiune (este obligatorie si se achita la sediul agentiei) – specificata la fiecare hotel in parte INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE: Documente necesare calatoriei:  carte de identitate, sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc in afara tarii sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, care (...)
  Vezi oferta »
   
 • Turism seniori - Albena 2016

  Turism seniori - Albena 2016
  Turism Seniori in Albena Perioada de valabilitate: 09.09 - 02.10.2016 (check out) EURO / loc in camera dubla Hotel Sejur 5 nopti Sejur 7 nopti Primasol Ralitsa Aqua Club 163 EURO 218 EURO Laguna Mare ( AI ) 145 EURO 192 EURO Sandy Beach ( AI ) 146 EURO 193 (...)
  Vezi oferta »
   
 • Hai la Bai

  Hai la Bai
  HAI LA BAI 2016 !   Revenim si in acest an cu ofertele noastre pentru statiunile balneare, pentru a  oferi celor interesati  sansa sa aleaga destinatia  vacantei pentru sanatate sau refacere. Tarifele sunt extrem de prietenoase,  accesibile tuturor categoriilor  sociale  (pensionari, studenti, dar si persoanelor active cu venituri mai reduse). Totodata  avem oferte si pentru cei care vor doar un program de wellness intr-un cadru special pentru a se relaxa de stresul zilnic!Rezervarile se pot face la agentiile de turism sau direct la hotel! Mai jos va prezentam (...)
  Vezi oferta »
   
 • O saptamana de refacere

  O saptamana de refacere
  O saptamana de refacere 2016 - OFERTA BALNEARA -       Revenim si in acest an cu ofertele noastre pentru statiunile balneare, pentru a  oferi celor interesati  sansa sa aleaga destinatia  vacantei pentru sanatate sau refacere. Tarifele sunt extrem de prietenoase,  accesibile tuturor categoriilor  sociale  (pensionari, studenti, dar si persoanelor active cu venituri mai reduse). Totodata  avem oferte si pentru cei care vor doar un program de wellness intr-un cadru special pentru a se relaxa de stresul zilnic!Rezervarile se pot face la agentiile de (...)
  Vezi oferta »
   
 • Decada Balneara

  Decada Balneara
  Decada Balneara 2016 !   Revenim si in acest an cu ofertele noastre pentru statiunile balneare, pentru a  oferi celor interesati  sansa sa aleaga destinatia  vacantei pentru sanatate sau refacere. Tarifele sunt extrem de prietenoase,  accesibile tuturor categoriilor  sociale  (pensionari, studenti, dar si persoanelor active cu venituri mai reduse). Totodata  avem oferte si pentru cei care vor doar un program de wellness intr-un cadru special pentru a se relaxa de stresul zilnic! Rezervarile se pot face la agentiile de turism sau direct la hotel! Mai jos va (...)
  Vezi oferta »
   
 • Craciun 2016 in Romania

  Craciun 2016 in Romania
  Craciun Romania 2016   CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD: TERMENE DE PLATA: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula (...)
  Vezi oferta »
   
 • Munte in Romania 2016

  Munte in Romania 2016
        Descopera Romania! Mergi la munte in Romania! Moeciu de Sus Moieciu de Sus, una dintre cele mai frumoase zone turistice din tara este situata la aproximativ 10 km de renumitul si apreciatul castel – Castelul Bran. Factorii naturali, ospitalitatea locuitorilor, frumoasele peisaje pitoresti completeaza un frumos tablou al satului romanesc. Un alt element prin care Statiunea Moeciu de Sus se face remarcata, este prezenta Cheilor Gradistei si a rezervatiei bio-geologice „La Chisatoare”. Linistea, bucatele romanesti, si accesul usor catre Platoul Bucegilor si toate (...)
  Vezi oferta »
   
 • Salonic 2016- Turism Individual

  Salonic 2016- Turism Individual
  Salonic 2016   OBSERVATII: Pretul pachet este exprimat in EURO/camera Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din Grecia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei. Pentru acuratetea informatiei, va rugam verificati pagina de internet a (...)
  Vezi oferta »
   
1 2 3 4 5 > >>
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase