LiveZilla Live Help

Informatii utile

Cateodata circumstantele se schimba si trebuie sa schimbati rezervarea de avion. Orice schimbare depinde de tipul de bilet.

In aceste situatii va rugam sa ne contactati: ticketing@paralela45.ro
Non-refundable inseamna ca daca doriti sa anulati sau sa modificati rezervarea de avion, nu vise va restitui numic din valoarea biletului deja cumparat.
Daca trebuie sa anulati un bilet deja emis va rugam sa ne anuntati cat mai curand posibil. Uneori este posibil sa vi se restituie banii pentru biletele neutilizate, dar din pacate nu va putem garanta acest lucru. Pentru a afla daca banii pot fi sau nu restituiti, va rugam sa ne contactati si sa ne furnizati codul rezervarii si va vom informa care este situatia biletului dumeavoastra, in functie de conditiile tarifului respectiv.
Multe companii insista ca pasagerii sa isi reconfirme zborurile cu 72 de ore inaintea plecarii. De asemenea Paralela 45 va recomanda sa reconfirmati zborurile, caci in lipsa acesteia exista riscul ca rezervarea sa fie anulata de catre compania aeriana. Pentru reconfirmare va rugam sa ne contactati la ticketing@paralela45.ro
Site-ul nu permite crearea unei rezervari on-line pentru minori neinsotiti. Toti minorii trebuie sa calatoreasca cu un adult de 18 ani sau peste.
Cand va creati profilul nu aveti posibilitatea de a seta preferintele de masa.
Noi vom transmite companiei aeriene solicitarea dumeavoastra, insa nu putem garanta confirmarea solicitarii. Va recomandam sa va reconfirmati tipul de masa preferat, la biroul Check-in al companiei aeriene.
De indata ce obtineti disponibilitatea de abor, tipul de avion va fi afisat langa numarul de zbor.
Acest lucru depinde exclusiv de compania aeriana. Va rugam sa ne contactati si sa ne transmiteti detaliile rezervarii dumneavoastra iar noi vom contacta compania aeriana in numele dumeavoastra.
Un zbor regulat/cursa regulata va permite sa calatoriti conform unui orar de zbor fix si va ofera mai multe categorii de confort (clasa economic, business). Un zbor charter presupune inchirierea de catre un turoperator a unui avion (sau a unor locuri din avion), pe o anumita destinatie, conform unui orar de zbor care poate varia in functie de mai multi factori.
  • Fiecare companie aeriana are propriile reguli de transport pentru bagajul de cala. Greutatea permisa difera in functie de companie aeriana, destinatie si clasa de rezervare.
  • Va rugam consultati regulile de transport ale bagajelor in momentul achizitionarii biletului sau ulterior. Daca greutatea admisa se depaseste,se aplica de catre compania aeriana o taxa suplimentara, care se achita in aeroport.

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase