LiveZilla Live Help

Circuite Norvegia, Europa

 
 

Despre Norvegia

OSLO este capitala Norvegiei si este situat in capul fiordului Oslo.  Insumeaza o populație de aproximativ 600.000 de locuitori. Exista 40 de insule pe teritoriul orasului si 343 lacuri.

Printre cele mai vizitate obiective turistice se numara:

Muzeul de Ambarcatiuni Vikinge care cuprinde doua barci vikinge, vechi de 900 ani si numeroase artefacte ce apartin culturii vikinge.

Galeriile Nationale cuprind opere de arta norvegiana din perioada romantica nationala si capodopere ale artistilor internationali.

Parcul cu scupturi Vigeland: o mare zona verde aflata la 10 minute cu metroul din centrul orasului. Pe langa faptul ca este o zona de recreere minunata, parcul este decorat cu sute de sculpturi ale artistului norvegian Gustav Vigeland.

Muzeul Kon-Tik: sunt expuse artefacte din Insula Pastelui.

Holmenkollen:  trambulina de schi aflata in partea de vest a orasului; deschisa in 1892, pana in prezent a fost reconstruita de mai multe ori. Se poate urca pana in varful trambulinei, de unde se va admira panorama orasului si a fiordurilor. Aici exista si cel mai vechi muzeu de schi din lume, deschis in 1923.

De nelipsit din programul de vizitare al orasului: Fortareata si Castelul Akershus, Palatul regal, Universitatea, Parlamentul ( Storting), Teatrul Național.

 

 Continent

Tara

Plecare din

Plecare in luna

Transport

 

Itinerariu: Bergen
Companie transport: Blue Air
995
  • Durata: 8 zile
  • Plecari: 27 august
  • Transport: Mixt (Avion si Vas)
 

Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase