LiveZilla Live Help

 

Pelerinaj la Sf. Nectarie Insulele Eghina & Evia – Grecia


Pelerinaj la Sf. Nectarie Insulele Eghina & Evia – Grecia
Atena, Grecia
 • Durata: 5 zile
 • Plecari: 03-05-2017, 31-05-2017, 04-10-2017, 07-11-2017
 • Companie transport: 0
de la 239
Rezerva

PELERINAJ LA SF. NECTARIE INSULELE EGHINA & EVIA

Vizite la cele mai importante manastiri din Grecia

Plecari: 03.05; 31.05; 04.10; 07.11.2017 (5 zile / 4 nopti)

Circuit Grecia Transport cu autocarul

Imbarcari din: Cluj - Turda - Tg. Mures - Sighisoara - Brasov - Sinaia - Ploiesti - Bucuresti

"Iubirea este legatura societatii si infratirea intregii omeniri, este baza fericirii si a bunastarii oamenilor si temelia tuturor virtutilor. Este scara care il ridica pe om la desavarsire si-l arata cu adevarat chip si asemanare a lui Dumnezeu."

Sfantul Ierarh Nectarie din Eghina (1846 – 1920)

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*: 2 nopti in Paralia Katerini, 2 nopti in Atena;
 • taxele de traversare cu ferryboat pentru pasageri in porturile Pireu – Eghina si retur;
 • vizite conform programului;
 • insotitor roman de grup din partea agentiei.

NU SUNT INCLUSE:

 • intrarile la obiectivele turistice;
 • taxa de traversare ferryboat Agiokampos-Glyfa 9 euro/ persoana (obligatoriu, se achita prin insotitorul de grup la fata locului);
 • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/ persoana (pers. sub 60 de ani);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

GRUP MINIM: 35 PERSOANE

 • Pentru un grup de 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 20 euro/persoana
 • Pentru un grup de 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 35 euro/persoana

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:  cu 21 zile inainte de inceperea calatoriei.
 
CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

 • 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
 • 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
 • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

OBSERVATII:

 • Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabile cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile din Grecia conform standardelor proprii;
 • Asezarea in autocar se va face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
 • Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile.  Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice
 • Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei. Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc., nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate. 
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a intarzierilor anumitor turisti.
 • Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuarii cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, 2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; 3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este  calculat pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.
 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 • Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii. 
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Pret/persoana: 299 EURO 239 euro (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 120 euro. Reducere pat suplimentar: 30 euro

*Oferta este valabila pentru grup minim 35 persoane

Suplimente pentru imbarcari din tara:

Oras

Locul de imbarcare

Ora de imbarcare

Supliment dus-intors

Cluj (o zi mai devreme)

Sala Sporturilor

19.30

40 EURO

Turda (o zi mai devreme)

Autogara Vest

20.10

40 EURO

Tg Mures (o zi mai devreme)

Sens giratoriu spre Bucuresti

22.30

40 EURO

Alba Iulia (o zi mai devreme)

Benzinarie la iesire din localitate

23.30

40 EURO

Sibiu (o zi mai devreme)

Benzinarie la iesire din localitate

24.30

40 EURO

Brasov

Mc Donalds spre Bucuresti

01.00

40 EURO

Sinaia

La iesirile din localitate

02.00

30 EURO

Ploiesti

Benzinarie Luk Oil km 6

03.00

20 EURO

 

Rezerva online

 
Total: 0 €
Pentru a trimite cererea va rugam completati informatiile de mai jos:
 
 
 
 
 
 
 
(1) In cazul in care considerati ca acest formular nu este relevant sau intampinati dificultati completandu-l va rugam sa sunati la numarul (021) 311.19.58 (2) Data nasterii este necesara pentru efectuarea rezervarii


Agentiile Paralela 45 le puteti gasi in urmatoarele orase